Haikon Kartano ulkoistaa hyvinvointipalvelujaan – kylpylän hoidot Riikka Merikon Relax Centerille

Kosmetiikka on osa Haikon Kartanon terveys- ja kauneuspalveluja. Arkisto/Juha Perämäki

Porvoolainen kongressi- ja kylpylähotelli Haikon Kartano uudistaa hyvinvointipalvelujaan.

Haikkoa pyörittävä Vuoristo-yhtiöt Oy on valinnut porvoolaistuneen Riikka Merikon Relax Center Haikko -toiminimellä toimivan yrityksen vastaamaan tammikuusta 2021 alkaen Haikon kylpylähotellin hoito-osastosta.

Ulkoistettavan osaston henkilökunta jatkaa uuden yhtiön palveluksessa vanhoina työntekijöinä. Haikon Kartano keskittyy ydinliiketoimintaansa, joita ovat hotelli-, ravintola- ja kokouspalvelut.

Haikko on tarjonnut terveyskylpyläpalveluja vuodesta 1974.

– Jo aikaisemmin alkaneet onnistuneet yhteistyökuviot kylpylän hoito-osastolla kannustivat meitä miettimään palvelukonseptejamme uudesta näkökulmasta ja hakemaan osaamista talon ulkopuolelta, Vuoristo-yhtiöiden toimitusjohtaja Juha Mähönen kertoo.

– Lisäksi koronakriisiin kompastuneen matkailualan epävarma tulevaisuudenkuva sai etsimään vastuullista ja samat arvot omaavaa yhteistyökumppania.

Tavoitteemme on tuoda palvelut osaksi arkea.

Riikka Merikko, Relax Center Haikko

Vaikka ulkoistamispäätös saattaakin tulla yllätyksenä, Vuoristo-yhtiöiden hallituksen puheenjohtaja Veikko Vuoristo rauhoittelee porvoolaisia ja muitakin Haikon kanta-asiakkaita.

– Äitini kauppaneuvos Satu Tiivolan jo 1970-luvulla viitoittama linja Haikosta kokonaisvaltaisena hyvinvointia, nautiskelua ja liikunnan harrastamista edistävänä matkailukohteena sai nyt johdonmukaisen jatkumon. Uusi yhteistyökumppani täydentää missiotamme odotukset ylittäviä elämyksiä tarjoavana ainutlaatuisena miljöönä.

Relax Center Haikon brändi on tuttu Lapin matkailijoille Leviltä, muun muassa hotelli Hullun Poron tiloista.

Relax Centerin missio on muuttaa suomalaista kauneuskulttuuria ja luoda hyvinvointi- ja kauneushoidoista matalamman kynnyksen palveluja myös arjen keskelle.

– Hemmottelu ja kauneushoidot ovat suomalaisten suosiossa erityisesti loma-aikoina, mutta tavoitteemme on tuoda palvelut myös isommaksi osaksi arkea. Relax Center Haikko on täydellinen paikka ottaa hetki omaa aikaa ja latautua arjen keskellä. Oma aika ja itseensä panostaminen luovat itsevarmuutta sekä lisäävät hyvän olon tunnetta, Riikka Merikko toteaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut