Drive in -leffatapahtuma tuotti 710 euroa – lahjoitettiin kokonaisuudessaan Porvoon turvakodille

Lokakuun viimeisenä viikonloppuna järjestettiin Suiston kentällä Drive in -leffatapahtuma, jonka tuotto lahjoitettiin torstaina Porvoon turvakodille.

Tapahtuman järjesti Porvoon Kokoomus.

Kolmeen perjantain ja lauantain aikana esitettyyn elokuvaan myytiin 71 lippua. Lippujen hinta oli 20 euroa autoa kohden, josta puolet tuli Porvoon Kokoomukselle ja toinen puoli meni järjestäjäorganisaatio Coregolle.

– Erityinen ja suuri kiitos Per Högströmille ja Porvoon Liikuntapalveluille, jotka eivät veloittaneet Suiston kentästä vuokraa – mikä olisi ollut kaksi kertaa 220 euroa, ja halusivat olla mukana tukemassa turvakodin toimintaa. Näin ollen tapahtuman tuotto oli upeat 710 euroa, Porvoon Kokoomuksen Hilkka-Leena Orava sanoo.

Porvoon Kokoomuksen yhdistyksen hallituksesta Orava, Nina Uski ja Minttu Helanne ja kävivät luovuttamassa lahjoituksen torstaina turvakodille.

– Samalla meille esiteltiin turvakodin tiloja. Oli ilo nähdä kuinka turvallisen ja kodikkaan oloiset tilat olivat. Porvoon turvakoti on suunnitellut käyttävänsä nyt saadun lahjoituksen asiakkaiden arkiseen hyvinvointiin.

Porvoon turvakodista kerrotaan, että koronakevät oli yllättävän rauhallinen, mutta kesällä asiakaspaikat olivat lähes täynnä. Turvakodissa on yhdeksän huonetta, joista kuhunkin mahtuu kahdesta viiteen henkilöä. Lisäksi asiakkailla on käytössä yhteisiä keittiö ja oleskelutiloja.

Turvakoti on tarkoitettu lähisuhteessaan väkivaltaa kohdanneille turvapaikaksi, kun kotiin jääminen väkivallan, uhkailun tai pelon takia on mahdotonta. Turvakotiin voit tulla kaikkina vuorokauden aikoina.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut