Näköislehdessä tänään: Suomalaiset ovat uskollisia pankilleen, vaikka vaihto voisi kannattaa – "Pelkkä hinta ei ratkaise", sanoo palvelun kilpailuttanut Katja Tammelin

Suomalaiset ovat perinteisesti olleet laiskoja vaihtamaan pankkiaan. Jos siihen ryhdytään, luontevin hetki on asuntolainan ottamisen yhteydessä.

Katja Tammelin oli sen sijaan tyytymätön vanhan pankkinsa palveluun. Hän teki perusteelliset pohjatytöt ja lähti kilpailuttamaan pankkeja. Uusi pankki oli yllätys.

– Pelkkä hinta ei ratkaise: voin maksaa palvelusta enemmän, jos asiat hoituvat hyvin, Tammelin sanoo.

Uutissivuilla kerromme suurista jätekuluista, joita hyväntekeväisyyttä tekevät järjestöt joutuvat maksamaan huonokuntoisten lahjoitusten vuoksi. Pelkästään Kontti-kirpputoreja pyörittävälle SPR:lle tekstiilijätettä kertyi viime vuonna 633 tuhatta kiloa.

Suomalaisen tanssilavakulttuurin edustajat ovat huolissaan alansa tulevaisuudesta. Teemasivuilla tapaamme Sari Turusen, joka haluaa nostaa tanssilavakulttuurin Suomen matkailuvaltiksi.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut