Poliisi tavoitti etsimänsä silminnäkijät – uutta tietoa Porvoon uimahallin hukkumistapauksesta

Uimahallissa 5. marraskuuta sattuneen 7-vuotiaan pojan hukkumistapauksen poliisitutkinta jatkuu yhä.

– Olemme edistyneet, mutta paljon on vielä selvitettävääkin, ennen kuin tämä asia on kokonaan ratkaistu, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä kertoo.

Viime viikolla poliisi pyysi median välityksellä vielä kahta tapahtuma-aikaan monitoimialtaassa lähellä lapsen hukkumispaikkaa ollutta naista ottamaan yhteyttä.

– Molemmat naiset ottivat yhteyttä miltei heti, kun olivat lukeneet lehdestä, että heitä kaivataan. Olemme kuulleet heitä. He olivat ymmärrettävästi hyvin järkyttyneitä, mutta tiettyjä asioita selvisi nyt heidän avullaan ja pääsimme asiassa hiukan eteenpäin, Tyynelä kertoo.

Lapsi osallistui tapahtumahetkellä uimahallissa iltapäiväkerhon ohjattuun toimintaan. Paikalla olivat sekä iltapäiväkerhon ohjaajat, että uimahallin uimavalvojat.

– Meillä on melko hyvä kuva tapahtumien kulusta, mutta vielä tässä vaiheessa emme voi kertoa enempää, Tyynelä sanoo.

Tutkinnassa selvitetään muun muassa turvallisuudesta vastaavien henkilöiden toimintaa sekä tilojen rakenteellista turvallisuutta. Tällä hetkellä hukkumistapausta tutkitaan kuolemantuottamuksena.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut