Porvoossa varmistui viikon aikana yhteensä 15 koronatartuntaa – kaupunki päättää uusista suosituksista ja rajoituksista alkuviikolla

Koronavirustartuntoja varmistui yhteensä 15 viime viikolla (16. - 22.11) Porvoossa. Kuvituskuva Timo Pasanen

Porvoossa varmistui yhteensä 15 uutta koronavirustartuntaa viime viikolla.

Viikko sitten maanantaina tartuntoja todettiin kaksi, tiistaina kolme, keskiviikkona ei yhtään ja torstaina neljä. Perjantaina tapauksia oli niin ikään neljä. Lauantaina löytyi yksi postiivinen testitulos, samoin sunnuntaina.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilaston mukaan Porvoossa on nyt todettu yhteensä158 koronataruntaa. Sipoossa luku on 131, Askolassa 21, Loviisassa 65, Lapinjärvellä 10, Pukkilassa 6 ja Pornaisissa 16.

Kaupunki tiedotti viime perjantaina kieltävänsä yli 20 hengen yleisötilaisuudet ja kokoukset sisätiloissa kolmen viikon ajaksi maanantaista lähtien. Lisää toimenpiteitä on odotettavissa tulevalla viikolla.

– Teemme (ensi) viikon alkupuolella päätöksiä suositusten ja rajoitusten laajentamisesta Porvoossa ottaen huomioon eri viranomaisten ja asiantuntijatahojen antaman tilannekuvan, kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula totesi tiedotteessa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut