Leijonat keräsivät kalentereilla 10 000 euroa lapsiperheille – apu menee perille Porvoon neuvoloiden kautta

LC Porvoo/Borgåensis kiittää kaikkia vuosikalenterin ostaneita. Tuotto 10 000 euroa menee neuvoloiden kautta lapsiperheille. Kuvasas sihteeri Torbjörn Blomqvist, jolta Eva-Lisa Sandell osti kalenterin. Outi Paappanen

Kaikki porvoolaisten Lionsklubien julkaisemat Moni-ilmeinen Porvoo -vuosikalenterit 2021 on myyty loppuun.

Samoin tapahtui LC Porvoo/Borgoensiksen Jorma Rinnan mukaan viime vuonna, kun he myivät ruokakaupoissa talkoilla tämän vuoden kalentereita.

Myyntituotto ohjataan kuten edellisvuosina lyhentymättömänä lapsiperheiden auttamiseen, kun perheessä on tilapäinen avun tarve esimerkiksi kun äiti on sairas eikä turvaverkkoa ole.

– Kalenterin tuotto on vuosittain ollut vähintään 10 000 euroa ja se on ohjattu lastenneuvoloiden kautta apua tarvitseville. Kun perhe voi hyvin, niin silloin lapsilla on turvallinen koti, joka on paras keino estää syrjäytyminen. Olemme saaneet hyvää palautetta ja se kannustaa jatkamaan vuosittaista aktiviteettiamme.

LC Porvoo/Borgoensis kiittää apua tarvitsevien lapsiperheiden puolesta kaikkia kalenterin ostajia ja yhteistyöyrityksiä tuloksen aikaan saamisesta. Erityiskiitoksen saavat Tarmolan K-Supermarket ja Näsin S-Market, joiden tiloissa leijonat ovat myyntiä saaneet tehdä.

– On rohkaisevaa todeta, että Suomessa ja kotikaupungissamme on koronaviruksesta huolimatta laajalti halua auttaa avun tarpeessa olevia ihmisiä. Työmme jatkuu, Jorma Rinta päättää.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut