Vuokraisäntä tuli vastaan – Porvoon Plantagen ei suljekaan ovia talveksi

Toisin kuin aiemmin arvioitiin, Porvoon Kuninkaanportissa toimiva Plantagen-ketjun myymälä ei sittenkään sulje oviaan talvikuukausiksi.

Plantagen tiedotti lokakuun alussa harkitsevansa seitsemän kannattamattoman myymälän väliaikaista sulkemista talvikauden 2020/2021 ajaksi, sekä aloittavansa lakisääteiset yhteistoimintaneuvottelut myymälöiden sulkemisen vuoksi (UM 7.10).

Porvoossa kiinteistön omistaja on neuvotteluissa tulllut vuokrissa vastaan.

– Voimme iloksemme kertoa, että vuokrasopimusneuvottelut Porvoon ja Vaasan myymälöiden osalta tuottivat toivotun tuloksen, ja jatkamme toimintaamme näissä myymälöissä normaalisti läpi koko talven. Niin henkilöstömme kuin asiakkaamme ovat ottaneet uutisen erittäin positiivisesti vastaan, Plantagenin konsernijohtaja Nina Jönsson sanoo.

Viiden myymälän osalta vuokrasopimusneuvottelut ovat vielä kesken. Kaarinan, Lahden, Lappeenrannan ja Raision myymälät ovat jo sulkeneet ovensa talvikauden ajaksi, ja Jyväskylän myymälän on määrä sulkea ovensa tulevana perjantaina 27. marraskuuta. Talveksi kiinni menevien myymälöiden henkilöstö, yhteensä 27 työntekijää, on lomautettu toistaiseksi.

Nina Jönsson kertoo, että Plantagen-konserni on sitoutunut rakentamaan ja ylläpitämään myymäläverkostoa ja verkkokauppaa, jotka paitsi palvelevat asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, tuovat myös kannattavaa kasvua.

– Voidaksemme myös jatkossa tarjota asiakkaillemme inspiroivia ostokokemuksia, unohtamatta kannattavaa kasvua, meidän pitää panostaa valittuihin myymälöihin. Meidän on kehitettävä myymäläverkostoa kokonaisuutena sekä käytävä rakentavaa keskustelua myymäläkiinteistöjemme omistajien kanssa vuokratasosta, joka palvelee molempia osapuolia ja mahdollistaa kannattavan vähittäiskauppatoiminnan. Nina Jönsson sanoo.

Plantagenilla on Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa yhteensä 135 myymälää, joista 14 myymälää on Suomessa. Henkilöstön määrä Suomessa on 180.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut