Loviisan Joulun tapahtumia perutaan koronaepidemian takia

Joulutapahtumia perutaan Loviisassa Aluehallintoviraston määrysten mukaisesti. Arkisto / Lotta Åberg

Loviisan Joulun tapahtumia joudutaan perumaan vallitsevan koronaepidemian takia. Loviisassa noudatetaan Aluehallintoviraston 27. marraskuuta antamaa määräystä, joka kieltää kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet.

Seuraavat joulutapahtumat peruuntuvat: Kuningattarenkadun vihkiäistapahtuma ja joulupukin paraati 5.12., Laivasillan joulumarkkinat 5.12., Strömforsin ruukin joulumarkkinat Tallinmäellä 5. –6.12. sekä Joulumarkkinat Loviisan torilla 8.12.

Loviisa Open Joulu -ostospäivät sitä vastoin toteutuvat 27.11. ja 5.12. Tällöin useat loviisalaiset kaupat, ravintolat ja kahvilat pitävät ovensa auki pitempään ja liikkeissä on tarjouksia.

Strömforsin ruukissa puodit ja pajat pitävät myös ovensa auki 5.– 6.12. kello 10–15.

Liikkeissä ja palvelupisteissä asioivia kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota turvaväleihin, jonoja ja ruuhkia ei saa muodostaa. Asiakkaita kehotetaan pitämään hyvää huolta käsihygieniasta, käyttämään kasvomaskia ja asioimaan palvelupisteissä täysin terveenä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut