Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Porvoossa aloitti uusi partiolippukunta Porvoon Scoutit – Gammelbackan alueelle lisää toimintaa

Porvooseen saadaan lisää edullista harrastustoimintaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisille uuden monikielisen partiolippukunnan Porvoon Scoutit – Porvoo Scouts perustamisen myötä.

Lippukunnan perustaminen tapahtui 26. marraskuuta poikkeuksellisissa oloissa etäyhteyden välityksellä.

Alun perin kokous piti järjestää Gammelbackan nuorisotila Kertsillä, mutta koronatilanteen kärjistyessä päätettiin siirtyä kokonaan etäyhteyksien varaan. Valinnat tehtiin innokkaissa tunnelmissa.

Mika Mäkelä valittiin lippukunnanjohtajaksi ja hänen lisäkseen yhdistyksen hallitukseen valittiin Mika Eronen, Jani Fellman, Christian Lwamba, Anastasiia Ollonberg, Viivi Rainio ja Simo Saastamoinen. Varajäseninä toimivat Silja Jokinen, Anette Karlsson sekä Juha Ollonberg.

Toimintaa tarkoitus järjestää Gammelbackan alueella, mahdollisimman paljon ulkona ja virustilanteen hellittäessä nuorisotila Kertsillä.

Lippukunta haluaa tarjota monikielistä partiotoimintaa kaikille kiinnostuneille. Tarkoitus on käyttää toiminnassa kielikylpyinä lippukunnan jäsenten osaamia kieliä.

Tällä hetkellä lippukunnassa puhutaan ainakin suomea, ruotsia, englantia, venäjää, ranskaa, portugalia, swahilia, hindiä ja tamilia.

Ryhmätoiminta alkaa vuodenvaihteen jälkeen. Koronavirustilannetta seurataan tiiviisti.

Toimintaa on tarkoitus järjestää Gammelbackan alueella, mahdollisimman paljon ulkona ja virustilanteen hellittäessä nuorisotila Kertsillä.

Toiminta aloitetaan alle kouluikäisten ja heidän lähiaikuistensa perhepartiolla ja 7–9 -vuotiaiden sudenpentujen sekä 10–12-vuotiaiden seikkailijoiden ryhmillä.

Myös tätä vanhemmat pääsevät mukaan ja aikuisille on tarkoitus kehittää omaa toimintaa. Lippukunta toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan kokeilemaan partiota Porvoossa.

Olisiko tässä uusi harrastus juuri sinulle? Haluaisitko lähteä ryhmänvetäjäksi tai tulla muuten apukäsiksi lippukunnan toimintaan? Aiempi kokemus partiosta ei ole välttämätöntä.

Partio tarjoaa ensimmäisen vuoden koulutukset maksutta uuden lippukunnan jäsenille.

Lisätietoja saat Porvoon Scouttien vastavalitulta lippukunnanjohtaja Mika Mäkelältä 050 5182069, mika.makela@uusimaa.partio.fi sekä Uudenmaan Partiopiirin järjestökoordinaattori Nina Miettiseltä 0504460056, nina.k.miettinen@partio.fi.