Porvoon kaupunki ja seurakunta toimittavat eJoulupuu-lahjoitukset eteenpäin – Kulttuurinystävien joulupuu-keräys vähävaraisille perheille siirtyi sekin nettiin

Koronaviruksen takia Porvoon Kulttuurinystävät ei tänä vuonna voi kerätä lahjapaketteja kaupungin vähävaraisten perheiden lapsille perinteiseen tapaan Sokoksen aulassa, yhdistys tiedottaa.

Sen sijaan yhdistys on mukana Porvoon seurakunnan ja Porvoon kaupungin yhteisessä lahjakorttikeräyksessä, joka tapahtuu netin kautta.

Lahjat ohjautuvat kaupungin sosiaalitoimen kautta samoille kohteille kuin aiemminkin, mutta nyt pakettien sijaan lapsille ja nuorille voi ostaa lahjakortteja.

Perheitä ja lapsia voi tukea eri summilla seuraavasti: nettiosoite: https://ejoulupuu.fi/ (valitse Porvoo). Lahjoitus voi olla 20–50–100 euroa tai itse valittu summa. Lahjoitetut varat muuntuvat paikallisten yritysten joululahjakorteiksi ja jaetaan perheille seurakuntien diakoniatyön ja kaupungin sosiaalitoimen kautta.

Viimeinen lahjoituspäivä on joulupäivä 25.12.

Yrityslahjoittajat voivat pyytää kirjanpitoon soveltuvan laskun osoitteesta info@kotimaanapu.fi .

Porvoon eJoulupuusta vastaa Kirkko Porvoossa ja Porvoon kaupunki on yhteistyössä mukana. Keräyksen hallinnollinen vastuu on Kotimaanavulla. Keräys on valtakunnallinen.

Tänä aikana lapsiperheet tarvitsevat tukea enemmän kuin kenties koskaan. Lahjoitetaan siis heille jouluiloa.

Villasukkia voi toimittaa 31.12. asti kaikkiin kirjastoihin niiden aukioloaikoina ja kirjastoautoon omaan keräilypisteeseensä. Villasukat jaetaan sote-palveluiden kautta kaikenikäisille.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut