Pornaisten Keskusta haluaa pysyä suurimpana, asetti ehdokkaita vaaleihin – "Kunnan väestönkasvu näyttää taas elpyvän"

Keskustan kunnallisjärjestö nimesi ehdokkaita vaaleihin. Puheenjohtaja Juha Virkki keskellä kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo ja valtuuston puheenjohtaja Liljan-Kukka Runolinnan välissä. Tanja Kuisma

Pornaisten Keskustan kunnallisjärjestö on julkilausumansa mukaan tyytyväinen tällä valtuustokaudella tehtyyn työhön, sillä monet asetetuista tavoitteista saavutettiin.

– Kunnan talous on edelleen vakaalla pohjalla, vaikka tämän vuoden korona-pandemia on asettanut haastetta myös Pornaisten kuntataloudelle. Hankkeita on saatu kuitenkin eteenpäin ja kuntalaisten palvelut on pystytty hoitamaan kohtuullisen hyvin, puheenjohtajaksi valittu Juha Virkki toteaa.

Pornainen voi hänen mukaansa pienestä koostaan huolimatta tulevaisuudessakin säilyttää itsenäisyytensä.

– Positiivista on myös se, että kunnan väestönkasvu näyttäisi pikkuhiljaa taas elpyvän muutamien hiljaisten vuosien jälkeen.

Kunnallisjärjestön sekä Halkian, Laukkosken ja Pornaisten paikallisyhdistykset valitsivat Virkin lisäksi Otto Karhusen varapuheenjohtajaksi ja Heikki Peisan sihteeriksi.

Johtokuntaan valittiin lisäksi Hannu Aarrelampi, Aija Franti, Tea Nieminen, Terhi Niinikoski, Merja Nikula, Tero Olander, Otto Karhunen ja Johanna Tukiainen.

Pornaisten Keskustan listalla lähtee kevään kunnallivaaleihin ehdolle ensimmäiset nimetyt 19 henkilöä.

He ovat yrittäjä Hannu Aarrelampi, maatalousyrittäjä Aija Franti, yrittäjä Petri Heikkilä (sit.), varastotyöntekijä Otto Karhunen, maanviljelijä ja yrittäjä Jarkko Kippilä, koulutettu hieroja Henni Lempinen, kotiäiti Ninna Mäenpää, tallimestari Hannele Mämmi, asiantuntija Tea Nieminen, sairaanhoitaja Merja Nikula, Supply Chain Manager Tero Olander, toimistopalvelupäällikkö ja tradenomi Heikki Peisa, lähihoitaja Maria Saarinen, myymälävastaava Mari Tanner, myyntipäällikkö Joija Tikkanen, lähihoitaja Johanna Tukiainen, vuoropäällikkö Veera Varjalehto, opiskelija Jenny Vilkman, sekä yrittäjä ja sähköteknikko Juha Virkki.

Johtokunta voi vielä täydentää listaa. Se pitää ehdolle lähteneiden joukkoa monipuolisena, joukossa on myös kolme alle 30-vuotiasta. Keskustalla on valtuustossa kymmenen paikkaa, ja tavoite on myös pitää suurimman asema.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut