Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Henkilöstölle lahjaksi yllätysaamiainen – "vuosi on ollut raskas ja haluamme näin toivottaa iloa ja jaksamista"

Palvelutalojen henkilöstöä odottaa terveellinen yllätysaamiainen.

Lions club Porvoo Borgoensis -klubin leijonaveljesten puolisot lahjoittavat tällä kertaa Porvoon palvelutaloissa työskenteleville terveelliset aamiaistarpeet. Tuhannen euron summa on koottu grillimakkaran ja glögin myynnillä.

– Tiedämme, että vuosi on ollut raskas ja haluamme näin toivottaa iloa ja jaksamista, Bodil Lund ja Kerstin Meinander kertoivat leijonaleidien puolesta.

– Tiedämme, että koko terveydenhuollon henkilöstö on kovilla, mutta nyt haluamme muistaa erityisesti palvelutalojen henkilökuntaa.

Aamupalakassit menevät 17 eri paikkaan.

Avustuksen vastaanottaneet sote-johtaja Ann-Sofie Silvennoinen ja palvelujohtaja Kirsi Oksanen summasivat henkilöstön tehneet erinomaista työtä viimeiset kymmenen kuukautta koronaepidemian aiheuttamassa vaikeassa tilanteessa. Porvoossa palvelutaloissa asuvat ovat koko tuon ajan säilyneet ilman koronatartuntoja.

– Olemme tietoisia siitä, että raskaat kuukaudet eivät vielä ole ohi. Yritämme kannustaa, mutta on ihanaa, että huomionosoitus tulee nyt ulkopuolelta, Silvennoinen sanoi.

Porvoolaisleijonien lady-toimintaa pyörittää vapaamuotoinen ryhmä.

Aiemmin ladyt ovat avustaneet esimerkiksi hankkimalla joulu-, pääsiäis- ja kesäkukkia Näsin osasto 3:een, hankkimalla joulukukkia yksinäisille ja tukemalla aktivoivaa toimintaa palvelukodeissa, sekä auttamalla lapsiperheitä. Suunnitelmissa on avustaa vähävaraisten lasten vapaa-ajantoimintaa.

Tärkein toimintamuoto on myynti klubin järjestemillä markkinoilla. Varoja on hankittu aiemmin kortteja, arpoja ja leivontatuotteita myymällä.

Koska toiminta on vapaamuotoista, tempaukset voidaan organisoida nopeasti.