Joululahjamme sinulle – Näköislehti tarjoaa lukemista kaikkina joulun päivinä

Terhi Nevalainen

Monelle joulussa parasta on se rauhallinen hetki, jolloin voi keskittyä lukemiseen. Ilman hyvää luettavaa ei tarvitse tänäkään jouluna olla, sillä näköislehti ilmestyy verkossa ja sovelluksessa joka päivä – myös joulupäivänä 25.12. ja tapaninpäivänä 26.12.

Lue päivän näköislehti tästä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä. Paperinen Uusimaa ilmestyy seuraavan kerran maanantaina 28. joulukuuta.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan eurolla. Kokeile kuukausi!

Verkkosivuiltamme löydät joulun pyhinäkin tuoreimmat uutiset kotiseudulta, valtakunnasta ja maailmalta.

Mukana ovat muun muassa nämä kiinnostavat tarinat:

Elinalle ja Sofialle maistuu suklaa. Juha Peurala

1. Jouluiloa! Jotkin perinteet ovat tänä vuonna erilaisia kuin aiemmin, mutta onneksi jotain tuttua ja turvallistakin on jäljellä. Tubettajasiskosten Elina ja Sofian suosikkiperinne on suklaa. Jouluisinta se on piparinmakuisena tai mustikkavivahteella. (25.12.)

Annele Virtanen tutkii pilviä. Jukka-Pekka Räsänen

2. Huippututkija Annele Virtanen pitää Puijon tornista, koska se on usein pilvessä. Virtasen pilviä koskevat tutkimukset antavat uutta tietoa myös ilmasto-ongelman ratkaisemiseksi. (26.12.)

Jouluperinteet pitävät pintansa. Armi Salonen

3. Joulu on vuotuisjuhlista se, jonka viettoon vahvimmin liittyvät vanhanaikaiset tavat ja perhekeskeisyys. Vanhimmat joululaulut ja -virret heijastelevat 1500-luvun maailmankuvaa. Miksi joulutavat muuttuvat niin hitaasti? (25.12.)

Maisemaa Repoveden kansallispuistosta. Raimo Eerola

4. Kulunut vuosi oli kansallispuistojen huippuvuosi. Kesällä kansallispuistoissa oli jatkuvasti väkeä. Jos haluaa kokea hiljaisuutta ja luonnonrauhaa, paras aika mennä kansallispuistoon olisi juuri nyt. (26.12.)

Pirkko Lahti on ollut eläkkeellä 15 vuotta. Timo Porthan

5. Eläkkeellä oleva psykologi ja toiminnanjohtaja Pirkko Lahti on kehitellyt soittoringin, jonka avulla ikääntyneet tuttavat pitävät huolta toisistaan. Lahti itse soittaa tai viestittää noin kymmenelle tuttavalleen päivässä. (26.12.)

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut