Ilmoittautuminen kevään uimakouluihin alkaa Porvoossa – uutena kokeiluna perheuimakoulut

Ilmoittautuminen ensi kevään uimakouluihin alkaa maanantaina 4. tammikuuta. Lasten uimakoulut täyttyvät yleensä pikavauhtia. Arkisto/Lotta Åberg

Porvoo

Ilmoittautuminen ensi kevään uimakouluihin alkaa maanantaina 4. tammikuuta, jolloin voi ilmoittautua 5–6 -vuotiaiden ryhmiin.

Uimakoulut kokoontuvat yhteensä kahdeksan kertaa, lukuun ottamatta 1–3 -vuotiaiden, 3–4 -vuotiaiden ja 5–6 -vuotiaiden iltapäiväryhmiä, jotka kokoontuvat viis kertaa.

Koska uimaopetusta halutaan tarjota mahdollisimman monelle lapselle, voi saman lapsen ilmoittaa vain yhteen uimakouluryhmään tai yhdelle varapaikalle.

Koska uimaopetusta halutaan tarjota mahdollisimman monelle lapselle, voi saman lapsen ilmoittaa vain yhteen uimakouluryhmään tai yhdelle varapaikalle.

Koronatilanne saattaa vaikuttaa uimakoulujen aloitusajankohtaan, Porvoon kaupunki tiedottaa.

Uimakouluissa noudatetaan voimassa olevia koronaohjeistuksia ja tarkennettuja hygieniasääntöjä. Uimakouluun osallistuvien lasten perheille annetaan tarkemmat ohjeet ennen uimakoulun alkua. Ohjeet julkaistaan myös uimakoulujen nettisivulla.

Ennen lapsen ilmoittamista uimnakouluun on tarpeen tutustua ensin ryhmien kuvauksiin. Sen jälkeen pystyy arvioimaan, mikä ryhmä on tasoltaan lapselle sopiva. Uimaopettajilta voi myös kysyä neuvoa ryhmän valintaan.

Tietoa ryhmistä ja apua arviointiin löytyy uimakoulujen sivulta www.porvoo.fi/uimakoulut

Järjestettäviä uimakouluryhmiä ovat:

1–3-vuotiaiden ryhmät, 6 ryhmää, 3–4-vuotiaiden ryhmät, 11 ryhmää, iltapäiväryhmät 5–6-vuotiaille, 5 ryhmää, alkeis 1-, alkeis 2-, jatko- ja tekniikkauimakoulut 5–6-vuotiaille lapsille, 21 ryhmää, alkeis-, jatko- ja tekniikkauimakoulut kouluikäisille lapsille, 9 ryhmää, erityislasten alkeis- ja tekniikkauimakoulut, 3 ryhmää.

Aikuisten peruskurssi järjestetään myöhemmin keväällä ja siitä tiedotetaan erikseen.

Aikuisten tekniikkaryhmistä vastaa BS-PU, www.bs-pu.fi

Ilmoittautuminen

Uimakoulut

Ilmoittautuminen alkaa 4.1. klo 12 osoitteessa porvoo.fi/uimahalli

4.1. 5–6 -vuotiaiden ryhmät, 5.1. kouluikäisten ryhmät. 7.1. 1–3 -vuotiaiden, 3–4 -vuotiaiden ja erityislasten ryhmät, sekä iltapäiväryhmät 5–6 -vuotiaille.

Internetin kautta tapahtuvassa sähköisessä ilmoittautumisessa tarvitaan seuraavat tiedot: lapsen nimi, osoite, huoltajan nimi, puhelinnumero, laskutusosoite, laskun saajan henkilötunnus sekä sähköpostiosoite (ei pakollinen).

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut