Askolan tuore kunnanjohtaja on kuollut – Teemu Kejosen, 43, kuoleman johdosta suruliputus

Askolan kunnanjohtaja Teemu Kejonen, 43, on kuollut. Tanja Kuisma

Marko Enberg

Askolan kunnanjohtajana syyskuussa aloittanut Teemu Kejonen, 43, on kuollut. Kejonen kuoli tiistai-iltana Meilahdessa nopeasti edenneeseen syöpäsairauteen.

– Olemme todella järkyttyneitä. Teemu jäi terveenä miehenä joulunviettoon ja hänen piti palata loppiaisen jälkeen töihin, Askolan hallintojohtaja Tuija Saloranta kertoo.

– Olin häneen yhteydessä vielä kuoliniltana. Viimeiseksi viestiksi jäi: "Olen nyt Meilahdessa tutkimuksissa ja minut nukutetaan". Tuosta hän ei sitten enää herännyt, Saloranta liikuttuu.

Kejosen sairaus eteni käsittämättömän nopeasti.

– Hän hakeutui sairaalaan ennen loppiaista Kiteellä ja sairaalan päivystykseen Joensuussa viime sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Koronatesti häneltä otettiin kahdesti eli sitä hänellä ei ollut. Maanantaina hänet siirrettiin Meilahteen ja tosiaan nopeasti edennyt syöpäsairaus oli hänen kuolinsyynsä. Minulla on omaisten lupa kertoa tämä, Saloranta jatkaa.

Teemu Kejonen siirtyi Askolan kunnanjohtajaksi Evijärveltä. Kejonen hankki Askolasta asunnon ja muutti kuntaan. Hänestä tuli nopeasti erittäin pidetty kunnanjohtaja.

Kejosella on alakouluikäinen poika, joka asuu äitinsä luona.

Askolan kunnassa on tänään suruliputus.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut