Koronarokotukset alkaneet Loviisassa ja Lapinjärvellä

Koronarokotukset ovat päässeet käyntiin myös Loviisassa ja Lapinjärvellä. Rokotuksen saa ainoastaan ajanvarauksella.

Rokotusten järjestämisestä vastaa Loviisan perusturvakeskus. Se järjestää rokotukset myös alueen yksityisten palveluasumisyksiköiden henkilökunnalle ja asiakkaille.

Koronapotilaita hoitavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset on rokotettu, iäkkäiden palvelusasumisyksiköiden asukkaiden ja henkilökunnan rokotukset ovat parhaillaan käynnissä, Loviisan kaupunki tiedottaa.

Alustavan rokotusaikataulun mukaan 80 vuotta täyttäneiden kotihoidon asiakkaiden rokotukset alkavat ensi viikolla, 80 vuotta täyttäneiden muiden asumispalveluiden yksiköiden asukkaiden rokottaminen alkaa helmikuun ensimmäisellä viikolla, samoin 80 vuotta täyttäneiden terveyskeskuksen vuodeosaston potilaiden rokottaminen.

Joukkorokotusten aikataulusta ja ajanvarauksesta Loviisan kaupunki tiedottaa erikseen nettisivullaan ja paikallislehdissä. Rokotusten arvioidaan jatkuvan ainakin koko kevään.

Rokotusaikataulut ovat alustavia ja ne tarkentuvat sitä mukaan, kun rokotteita saadaan. Rokotusjärjestykseen ja -aikatauluun vaikuttaa Suomeen saatavien rokote-erien suuruus.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut