Porvoon kansalliset seniorit suunnittelee juhlia kesälle – "Toivottavasti rokotukset saadaan mahdollisimman pian"

Porvoon kansallisten senioreiden 2021 hallitus; alarivi vasemmalta Maire Pihlman, Milli Anttonen ja Irmeli Hoffrén. Ylärivi vasemmalta Jukka Kostiainen, Risto Anttonen, Maria Savo ja Veijo Vilenius. Kuvasta puuttuu Raimo Ikonen. Tuula Ripatti

Porvoon kansalliset seniorit ry. täytti 40 vuotta viime lokakuussa. Koronaviruspandemiasta johtuen pääosa juhlavuoden tapahtumista siirrettiin alkaneeseen vuoteen 2021.

Suunnitteilla on pääjuhla Villa Haikossa ja yhdistyksen historiikin esittely. Siirtyneeseen juhlavuoteen osuu myös Uudenmaan piirin kahden tilaisuuden isännöinti.

Porvoon kansallisten senioreiden kokoukset ovat hyvin sosiaalisia lähitapaamisia kahveineen ja yhteislauluineen, mikä ei etänä toimi. Normaalin toiminnan ydin on joka toisen tiistain jäsentapaaminen, jossa on asiantunteva ja jäseniä kiinnostava esitelmä.

–  Toivottavasti rokotukset saadaan mahdollisimman pian, jotta pääsemme purkamaan kertynyttä lähitapaamisvajetta. Meillä on monta mielenkiintoista esitelmää jonossa! Porvoossa tuskin on toista tilaisuutta, joka vetää lähes sata kuulijaa joka toinen viikko, yhdistyksen puheenjohtaja Risto Anttonen toteaa.

Porvoon senioreilla on lisäksi toistakymmentä erilaista kerhoa kuten aivojumppa, kirjallisuuspiiri, kokkikurssi, kulttuuriklubi, laulupiiri, lounastapaaminen, pelikerho ja yhteiskunnallinen keskustelukerho, iltakoulu. Yhdistys tekee paljon teatteri- ja muita retkiä.

Anttonen toivoo vuodelta 2021 myös kotitalousvähennyksen reilua korottamista, ainakin eläkeläisille.

– Se lisäisi työllisyyttä ja tervettä yritystoimintaa.

Yhdistyksen vuosi 2020 alkoi poikkeuksellisen hyvin; jäsenmäärä oli lupaavassa kasvussa ja vuoden viidessä ensimmäisessä jäsentapaamisessa oli ennätysosanotto.

Jäseniä oli joulukuussa 328, jossa naisia on 206 ja miehiä 122.

Vuoden 2021 hallituksessa puheenjohtajana jatkaa Risto Anttonen ja varapuheenjohtaja on Irmeli Hoffrén. Sihteerinä jatkaa Tuula Ripatti, taloudenhoitajana Jukka Kostiainen ja jäsensihteerinä Maritta Jokinen.

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut