Itä-Uudenmaan poliisilla 50 kolaritehtävää – ajokeli on edelleen huono, jäätävä sade voi muuttaa tiet liukkaiksi

Lumipyry on jo ohittanut Porvoon ja jatkaa matkaansa koilliseen. Ajokeli on edelleen huono. Outi Paappanen

Outi Paappanen

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella on ollut torstaina kiireinen päivä. Kello 17 mennessä oli huonosta ajokelistä johtuvia kolaritehtäviä ollut noin viisikymmentä. Lukuun sisältyvät niin ulosajojen ja peltikolarien selvittely kuin ramppeihin juuttuneiden rekkojen auttaminen.

Tiettävästi vakavilta onnettomuuksilta ollaan toistaiseksi vältytty.

Itä-Uudenmaan poliisi twiittasi päivällä huononevasta ajokelistä ja muistutti noudattamaan erityistä varovaisuutta tien päällä sekä pitämään turvavälit riittävinä.

Komisario Hanna Kiiskinen totesi päivän olleen niin kiireinen, ettei poliisi ole ennättänyt päivittää kolaritilastoja sosiaaliseen mediaan.

Lumipyry on jo liikkunut Porvoon ja Uudenmaan yli koilliseen. Illalla ja yöllä on vielä luvassa hajanaisia sateita, rannikolla voi sataa myös räntää. Lämpötila pysyy vielä pakkasen puolella.

– Porvoon Harabackan mittausasemalla on tullut vuorokauden aikana viitisen senttimetriä lunta. Paikoitellen itäisellä Uudellamaalla on voinut tulla hieman tätä enemmän, kertoo päivystävä meteorologi Anja Häkkinen.

Ajokeli on edelleen huono. Ilma ja tienpinta ovat pakkasen puolella, mutta etenkin pääkaupunkiseudulla jäätävä sade tekee yöllä tienpinnan liukkaaksi. Jäätävää sadetta voi olla luvassa myös Porvoossa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut