Näköislehdessä tänään: Paluumuutto kannatti – näissä asioissa Raisa McNabin perhe säästää Suomessa

Uutiset: Jos käytössä on määräaikainen kännykkäliittymä, on yhtiötä vaihtavan syytä välttää sudenkuoppa, joka tulee kalliiksi. Määräaikaisen liittymän maksut on maksettava kauden loppuun. Varsin usein käy niin, että jos puhelinliittymän omistaja ottaa toisen yhtiön liittymän, vaihtajaan otetaan yhteyttä nykyisestä yhtiöstä.

Talous: Raisa McNab palasi viime vuonna Englannista Suomeen perheensä kanssa. Taloudellisesti se on tarkoittanut sitä, että paluumuuttajan perheelle jää nyt paljon enemmän rahaa käyttöön kuin Britanniassa.

McNabin mukaan asumiskustannukset ovat Suomessa huomattavasti pienemmät. Toisaalta peruselintarvikkeet ja tietyt palvelut ovat täällä hieman kalliimpia.

Matkailu: Vaikka koronapandemia rajoittaa nyt matkailua, voi aina matkailla mielessään. Nyt on myös hyvä aika muistella vanhoja reissuja ja haaveilla uusista. Filosofi Frank Martela, näyttelijä Sari Havas ja liikemies Toivo Sukari ovat matkailleet maailmaa ristiin rastiin. He muistelevat seikkailujaan lämmöllä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut