21 henkilöä haki Porvoon kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajaksi

Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluille etsitään uutta johtajaa. Kuva on taidetehtaalta. Juha Perämäki

Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtajan virkaa on hakenut 21 henkilöä. Johtajavalinnasta päättää Porvoon sivistysjohtaja Sari Gustafsson.

Virkaa hakivat: taiteen maisteri Anu Akkanen, valtiotieteiden maisteri Martin Andersson, valtiotieteen maisteri Leif Eriksson, filosofian maisteri Heini Haapaniemi, musiikin maisteri Antti Hartikainen, filosofian maisteri Susann Hartman, filosofian maisteri Hilkka Hyttinen, filosofian maisteri Johanna Junno, filosofian maisteri Dmitri Kälviläinen, musiikin maisteri Mikko Leppänen, musiikkipedagogi (amk) Pekko Lindholm, kauppatieteiden maisteri Anders Lindholm-Ahlefelt, valtiotieteiden maisteri Emilia Mattsson, musiikin maisteri Tiina Nikander-Koivukangas, liikuntatieteiden maisteri Johanna Pekkanen, Master of Arts Johanna Rajamäki, filosofian maisteri Joonas Sillanpää, musiikin maisteri Stefan Simonsen, filosofian maisteri Keth Strömdahl, liikuntatieteiden maisteri Jyrki Vähätalo ja filosofian maisteri Annelie Åkerman-Anttila.

Porvoon kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja vastaa Porvoon kaupungin strategian mukaisesti kulttuuri- ja vapaa-aikapalveluiden johtamisesta, taloudesta, toiminnasta ja tehtäväalueen kehittämisestä.

Tehtäväalueeseen kuuluu kuusi toimintayksikköä: kirjasto-, kulttuuri-, liikunta- ja nuorisopalvelut sekä taiteen perusopetuksen ja vapaan sivistystyön oppilaitosten alueelliset palvelut. Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut tekee myös laajaa yhteistyötä kolmannen sektorin, alan sidosryhmien ja yrittäjien kanssa. Kaikki palvelut ovat kaksi- tai useampikielisiä.

Virkaan valittavalla tulee olla tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, alan monipuolinen tuntemus, vahva johtamis- ja taloushallinnon kokemus sekä visionäärinen ja luova ote kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluiden kehittämiseen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut