Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lähi- kuin kaukoliikenne ovat sekaisin iltaan asti pääradalla – Näin se vaikuttaa vuoroihin

Pääradan junaliikenne on sekaisin iltaan saakka. Aamukuudelta alkanut häiriötilanne vaikuttaa niin kauko- kuin lähijunaliikenteessäkin.

HSL:n mukaan tilanne aiheuttaa häiriöitä ja peruutuksia pääradan lisäksi kehäradalla ja rantaradalla Leppävaaraan asti.

Fintrafficin mukaan syynä on sähköradan vaurioituminen Malmilla aamukuuden jälkeen. Vaurion vuoksi pääradan neljästä raiteesta on käytössä vain kaksi Oulunkylän ja Tikkurilan välillä.

VR:n liikennetiedotteiden mukaan useita kaukojunia on myöhässä. Yksittäisiä kaukojunia voidaan joutua perumaankin.

K-junat on edelleen peruttu kokonaan.

Pohjoiseen suuntaavat R- ja Z-junat pysähtyvät joka asemalla Helsingistä Keravalle. Etelän suuntaan liikennöivät R- ja Z-junat pysähtyvät kaikilla asemilla Keravan ja Tikkurilan välillä, mutta Tikkurilan jälkeen seuraavan kerran Pasilassa.

I- ja P-junat liikennöivät tänään normaalia pidemmillä 30 minuutin vuoroväleillä.

P-junat eivät pysähdy Puistolassa, Tapanilassa, Malmilla ja Pukinmäessä.

HSL pyrkii järjestämään lisää liikennettä bussilinjoille 411 (Elielinaukio–Myyrmäki), 611 (Rautatientori–Käpylä as.–Tikkurila) ja 722 (Rautatientori–Havukoski/Koivukylä as.).

Vielä ei ole tietoa, milloin rata saadaan korjattua.

Muokattu 29.1.2021 kello 8.26: Lisätty tieto VR:n liikennetiedotteista. Kello 10.15 muokattu kauttaaltaan. Kello 10.20 korjattu tieto käytössä olevien raiteiden määrästä, lisätty tieto, että korjausaikataulusta ei ole tietoa ja vaihdettu "Finrailin mukaan" muotoon "Fintrafficin mukaan". Kello 13.33: Päivitetty kauttaaltaan.