Sipoonlahden koulun oppilas sairastui koronaan – 65 altistunutta asetettiin karanteeniin

Yksi Sipoonlahden koulun oppilas on sairastunut koronavirukseen. Kunta tiedottaa, että sairastunut oppilas on ollut paikalla koulussa ja iltapäivätoiminnassa taudin tartuttavuusaikana. Kunnan mukaan useat oppilaat sekä osa opetushenkilökunnasta luokka-asteilta 1–2 yhdestä koulun oppikylästä ovat näin ollen altistuneet tartunnalle.

Altistuneiden lähiopetus on keskeytetty ja heidät on asetettu karanteeniin. Karanteeni koskee noin 65 henkilöä.

Sairastunut oppilas on eristyksissä.

Karanteeniin asetuille oppilaille järjestetään opetusta etäopetuksessa.

Kunnan tiedotteen mukaan muilla luokka-asteilla ja muissa opetusryhmissä olevat Sipoonlahden koulun oppilaat sekä eskarilaiset eivät ole altistuneet tässä tartuntatapauksessa.

Myöskään Sipoonlahden koulun kanssa samassa rakennuksessa toimivan ruotsinkielisen Söderkulla skolan oppilaat eivät ole altistuneiden joukossa.

– Pyydämme huoltajia seuraamaan tarkasti Wilma-viestintää. Ensimmäinen tieto oppilaan mahdollisesta altistumisesta tulee huoltajalle useimmiten Wilman kautta. Etenkin nyt koronapandemian aikana on tärkeää, että huoltajat seuraavat myös Wilma-tiedotteita päivittäin, kunta muistuttaa tiedotteessaan.

THL:n mukaan Sipoossa oli todettu maanantaihin 1. helmikuuta mennessä yhteensä 207 koronavirustartuntaa. Määrä on koko pandemian ajalta.

Lue myös: Alkuvuosi toi Sipooseen lähes 30 uutta koronatartuntaa

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut