Harrastejääkiekkoiluun ulkokentällä osallistuneella todettu koronatartunta Mäntsälässä – mahdollisia altistumisia selvitetään

Mäntsälässä kiekkopeliin Hirvivaaran ulkokentällä osallisituneella on todettu koronatartunta - mahdollisia altistuneita kehotetaan menemään koronatestiin. Mika Strandén

Harrastejääkiekkopelailuun keskiviikkona 3. helmikuuta osallistuneita henkilöitä on saattanut altistua koronavirukselle Mäntsälässä.

Hirvihaaran koulun ulkokentällä pelailussa on ollut mukana tartuttavuusaikana koronapositiiviseksi todettu henkilö kello 19–20.30 välisenä aikana.

Kyseisenä aikana pelailuun osallistuneita henkilöitä kehotetaan hakeutumaan viivytyksettä koronatestiin. Mikäli koronaoireita ilmenee, on jäätävä kotiin odottamaan negatiivista koronavirustulosta.

Yleistietoa viruksesta ja karanteenista löytyy esimerkiksi Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän verkkosivuilta osoitteesta www.keski-uudenmaansote.fi/koronavirus.

Koronasuositukset ja rajoitukset ovat edelleen voimassa aikuisten harrastustoiminnassa. Yli 20-vuotiaiden organisoitu harrastustoiminta sisä- ja ulkotiloissa on keskeytetty ja harrastusvuoroja ulkokentillä ei pidetä. Lisäksi aluehallintoviranomaisen kokoontumisrajoitus koskee yli 10 hengen ryhmiä.

Keusoten alueen asukkaat voivat tehdä koronavirusoirearvion ja varata ajan koronavirusnäytteenottoon osoitteessa www.koronabotti.hus.fi.

Koronavirustestiin Keusoten alueella pääsee myös Nettipalvelun kautta osoitteessa www.keusote.fi/nettipalvelu tai soittamalla kello 8–20 Koronahoitopuhelimeen, 019 226 0099.

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut