Tero Vesterinen esiintyy tänään Iskelmä Gaalassa käsi kipsissä – Löi kätensä seinään turhautuneena: "Kyllä se välillä pääkopalle ottaa, kun ei saa tehdä työtä, jota rakastaa".

Tero Vesterinen esiintyy tänä iltana Iskelmä Gaalassa. Sara Lehtomaa, Pressikuva

Eija Quinlan

Vesterinen Yhtyeineen julkaisi tammikuun lopussa singlen Kolme hyvää vinkkiä. Kappaletta on soitettu ahkerasti, ja sitä pidetään kunnon korvamatona.

– On hienoa, että se lähtenyt noin radioissa soimaan. Hyvä radiosoitto tuo mukavaa nostetta albumille, joka julkaistaan 16. huhtikuuta, yhtyeen laulusolisti, Porvoossa asuva Tero Vesterinen kertoo.

– Siitä on tullut valtavasti hyvää ja mieltä lämmittävää palautetta. Monessa meidän kappaleessa ja sävellyskielessä on sellaista lohdullisuutta ja toiveikkuutta. Hyvän musiikin suola on siinä, että se avautuu eri tilanteissa eri tavalla.

Kappaleen lyriikassa pohditaan elämän suuria kysymyksiä ja niihin tarjottavia näennäisen helppoja ratkaisuja

– Voisihan se teksti olla omastakin elämästä, mutta minulla onneksi on hyvä parisuhde. Kissa toki on. Kaikki ammennetaan olemassa olevasta elämästä, jotka ovat tuttuja vähintäänkin lähipiiristä, Vesterinen kertoo.

– Arkisista pienistä jutuista voi tehdä aika isoja tekstejä, joihin monet pystyvät löytämään samaistumiskohtia. Nuo parisuhteen loppumisen jälkeiset tunnelmat ovat aika aika universaaleja teemoja.

Tero Vesterinen esiintyy tänään perjantai-iltana oikea käsi kipsattuna Iskelmä Gaalassa.

– Mäjäytin käteni seinään kun koitin hillitä kiukkuani. Loppui kyllä kiukkukin siihen, hän kertoo hieman huvittuneena.

– Huomaa sen toki, että kun ei ole pitkään aikaan päässyt keikoille eikä pääse tekemään työtä, jota rakastaa, kyllä se välillä pääkopalle ottaa. Toivotaan, että tämä taas aukeaa, että jengi pääsee taas keikoille nauttimaan. Aloimme jo tehdä seuraavaa levyäkin aikamme kuluksi.

Yhtye on myös ehdolla Iskelmä Gaalan Vuoden yhtye -kategoriassa.

– Hauskaahan se olisi jos saataisiin pysti, Vesterinen sanoi perjantaina.

Koronatilanteesta johtuen Iskelmä Gaala lähetetään striimikonserttina.

Gaala lähetetään suorana lähetyksenä Tampere-talosta perjantaina 12.2.2021 klo 19.

Konsertissa esiintyvät Behm, Erin, Ressu Redford, Erika Vikman, Stig, Reino Nordin, Irina, Tero Vesterinen, Pete Parkkonen ja Antti Ketonen.

Gaala on mahdollista nähdä ja kuulla tänä vuonna ainoastaan striiminä netin kautta. Striimilähetys antaakin nyt kaikille mahdollisuuden nauttia gaalasta omalla kotisohvalla.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut