Kivaa ulkoiluohjelmaa hiihtoloman lähestyessä – lintubongarin lauluradalla bongataan lauluja ja ratkaistaan arvoitus

Lintubongarin laulurata on avoinna kaikille perheille viikoilla 7 ja 8. Kuvassa erään muskarilaisen laulubongaustunnelmia. Ulla Mether

Porvoonseudun musiikkiopiston musiikkileikkikoulun tapahtumaviikko on tänä vuonna avoin kaikille kiinnostuneille, jotka haluavat lähteä perheen kanssa yhdessä ulos Lintubongarin lauluradalle.

Muskari on tehnyt ulos kaupunkiluontoon laulupolun, jonka varrella on QR-koodien takaa löytyviä lauluja ja tehtäviä.

Omat lauluradat löytyvät Porvoosta, Sipoosta, Loviisasta, Askolasta ja Mäntsälästä.

Muskarin perhetapahtumaviikon lauluradan tehtäviin liittyvät laulut ja leikit aukeavat puhelimella QR-koodien kautta. Lataa puhelimeesi ennen kierrosta sovellus, jolla voit lukea QR-koodeja, kuten esimerkiksi QR-code reader.

Reitillä on mahdollisuus selvittää lauluradan arvoitus. Jos haluat ratkaista arvoituksen, ota mukaan paperi ja kynä. Reitti on merkitty nauhoilla.

Rata on vapaasti käytettävissä viikoilla 7–8.

Porvoossa rata löytyy Maarin puistosta vanhasta kaupungista. Rata alkaa Jokikadun päässä olevan Maarin puistoon vievän kävelysillan luota.

Pysäköintipaikkoja on joen länsipuolella vanhan sillan kupeessa. Rasteja on yhteensä kahdeksan. Poimi rasteilta löytyneet kirjaimet numerojärjestyksessä.

Loviisan laulurata on keskustassa harjulla tuulimyllyn luona.

Lisätietoja paikkakohtaisista radoista löytyy musiikkiopiston nettisivuilta www.psmo.fi.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut