Porvoon nuorin valtuutettu pyrkii jatkokaudelle – Neljä vuotta sitten Nea Hjelt oli puolueensa ääniharava

Suomenkielisen koulutusjaoston puheenjohtaja, Porvoon nuorin kaupunginvaltuutettu Nea Hjelt (kok.) pyrkii kuntavaaleissa jatkokaudelle. Porvoon kokoomus

Kokoomuksen kaupunginvaltuutettu Nea Hjelt, 22, tavoittelee jatkokautta Porvoon valtuustossa kevään kuntavaaleissa.

– Ensimmäisen kauden valtuutettuna olen oppinut paljon valtuusto- ja lautakuntatyöstä. Työ on vielä kesken ja siksi tahdon jatkaa tulevalla kaudella jo aloitettua työtä, Hjelt perustelee tiedotteessaan.

Hjelt oli kevään 2017 vaaleissa kokoomuksen ja kristillisdemokraattien vaaliliiton ääniharava. Hän sai komeat 350 ääntä.

Kaupunginvaltuuston kuopus valittiinkin sivistyslautakunnan jäseneksi ja suomenkielisen koulutusjaoston puheenjohtajaksi.

– Vaikuttaminen on ollut osa minua aina. Toivon pääseväni hyödyntämään ensimmäisen kauden oppeja ja näkemystä myös seuraavalla valtuustokaudella.

Hjeltin puolue kokoomus on sopinut jälleen kerran vaaliliitosta Porvoossa kristillisdemokraattien kanssa. Puolueet muodostavat yhteisen valtuustoryhmän.

Kokoomuksen tavoitteena on saada kokoon 50 porvoolaisehdokasta ja kristillisdemokraattien 10 porvoolaisehdokasta.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut