Andersson ja Liljestrand odotetusti mukaan – Loviisan valtapuolueella nyt 23 kuntavaaliehdokasta

Loviisan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Otto Andersson (r.) lähtee hakemaan jatkokautta kevään vaaleissa. Loviisan valtuuston livelähetys

RKP:n Loviisan kunnallisjärjestö nimesi 12 uutta kuntavaaliehdokasta kevään vaaleihin.

Uusien ehdokkaiden joukossa ovat odotetusti valtuuston puheenjohtaja Otto Andersson ja hallituksen puheenjohtajana toiminut Tom Liljestrand.

Istuvista valtuutetuista ehdokkuutensa vahvistivat myös Mikael Karlsson ja Stefan Thesslund.

Muita uusia nimiä ovat ovat Daniel Allén, Kim Karlsson, Gabriella Lindholm, Li-Lo Söderholm ja Roger Wide. Sitoutumattomina listalle suostuivat Anders Haddas, Kerstin Häggblom ja Pieter van den Hoek.

– On hienoa, että niin moni haluaa tehdä työtä kotikaupunkinsa puolesta, kunnallisjärjestön puheenjohtaja Lotte-Marie Uutinen toteaa tiedotteessa.

Aiemmin oli julkistettu 11 ehdokasta, joten puolueella on nyt yhteensä 23 ehdokasta. Kaupungin valtapuolueen valtuutetuista paikkaansa ovat lähteneet uusimaan Marina Bruce, Maria Grundström, Jonna Hinttaniemi, Håkan Karlsson, Eva Sederholm ja Uutinen.

Kunnallisjärjestö tulee nimeämään vielä uusia ehdokkaita tulevien viikkojen aikana.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut