Huhtisen päiväkodissa koronavirustartunta – 13 altistunut

Kuvituskuva. Juha Inkinen

Huhtisen päiväkodissa on todettu koronavirustartunta. Kaupungin tiedotteen mukaan päiväkodissa on altistunut tartunnalle 13 henkilöä ja altistuneet tai heidän huoltajansa ovat saaneet asiasta tiedon päiväkodinjohtajalta. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, ei kontaktia tartunnan saaneeseen ole ollut.

Altistuneet määrätään kotikaranteeniin, ja he saavat karanteeniohjeet. Muilta osin päiväkodin toiminta jatkuu normaalisti. Päiväkodin tiloissa tehdään tehostettu siivous.

Tartunnan saanut on kotihoidossa, ja hänet on määrätty eristykseen. Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat vielä yhteyttä henkilökohtaisesti kaikkiin altistuneisiin torstain 18. helmikuuta aikana.

– Muistutamme edelleen kaikkia siitä, että lievissäkin koronaan viittaavissa oireissa täytyy jäädä kotiin matalalla kynnyksellä ja hakeutua koronatestiin, sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut