Porvoon Vihreillä ennätysmäärä ehdokkaita, joukossa Teleksin Pepe Johansson

Teleksin laulaja Pepe Johansson lähtee kuntavaaliehdokkaaksi Vihreiden riveihin. Juha Perämäki

Porvoon Vihreät on julkistanut kahdeksan uutta kuntavaaliehdokasta. Koossa on jo nyt kaikkien aikojen ehdokasennätys. Vihreillä on tällä hetkellä 47 ehdokasta, mikä on peräti 14 enemmän kuin neljän vuoden takaisella ehdokaslistalla kokonaisuudessaan.

Uusista ehdokkaista valtuutettu, tarkastuslautakunnan puheenjohtaja Sirpa Hanska kertoo haluavansa jatkossakin tehdä työtä elävän, avoimen ja liikkuvan kaupungin puolesta. Niin ikään toinen pitkän linjan valtuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen Jari Oksanen lähtee ehdolle. Kokemusta ehdokaslistalle tuo myös aktiivinen sivistyslautakunnan jäsen ja varavaltuutettu Sanna Kivineva.

Ehdolla on myös Teleksin laulajana parhaiten tunnettu ammattimuusikko Pepe Johansson, joka kertoo haluavansa kehittää kuntalaisten liikuntamahdollisuuksia, nuorten jalkautuvia vapaa-ajan palveluita sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita. Pepen tavoitteena on Porvoo, jossa on hyvä syke ja tekemisen meininki.

Lisäksi ehdolle ovat lähdössä sosionomi Riikka Aapalahti, sairaanhoitaja Moa Mannerström, lentoemäntä Vivika Sjöblom sekä kielenkääntäjä Mira Soukka.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut