Näköislehdessä tänään: Somevaikuttaja kannustaa uskomaan unelmiin – "Meillä kaikilla on se 24 tuntia käytettävissä, on kyse siitä, miten asioita priorisoi"

Uutiset: Kiinan läntisen Xinjiangin alueen aurinkoenergiayhtiöitä epäillään uiguurien alistamisesta pakkotyöhön, kertoo The New York Times artikkelissaan.

Debatti: Uniapneasta kärsii jopa 300 000 suomalaista, mutta läheskään kaikki eivät tiedä sairastavansa tautia ja saa siihen asianmukaista hoitoa. Uniapneaa epäilevän ei pidä koskaan hyväksyä hoidoksi pelkkiä nukahtamislääkkeitä, kirjoittavat unilääkäri Henri Tuomilehto ja tietokirjailija Jouni Vornanen Uutissuomalaisen debatissa.

Some: Some-vaikuttaja Nelli Orell, 19, kannustaa nuoria uskomaan unelmiinsa. Hän itse on saavuttanut jo paljon, sillä on ahkeroinut unelmiensa eteen. Työ sosiaalisessa mediassa on onnistunut koulunkäynnin ohella, sillä Orell huolehtii hyvin kalenteristaan. Myös kaverit ovat tiiviisti elämässä mukana.

– Meillä kaikilla on se 24 tuntia käytettävissä. On kyse siitä, miten asioita priorisoi, hän sanoo.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Itä-Uudenmaan Osuuspankki

Kaikki joukolla vaurastumaan!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut