Porvoon Vasemmistolla ennätysmäärä kunnallisvaaliehdokkaita – mukana myös urheilija Antti Sinisaari

Vasemmistoliiton paikallisosasto Porvoon Vasemmisto on valinnut yhdeksän uutta kuntavaaliehdokasta jo aiemmin ilmoitettujen lisäksi. Heistä seitsemän on nyt ensimmäistä kertaa Vasemmistoliiton ehdokkaina.

Ehdokkaiksi asettuvat nyt prosessinhoitaja ja koulunkäynninohjaaja Iiro Granroth, ICT-asiantuntija Reijo Häkkinen, kuvanveistäjä ja eläkeläinen Kaija-Riitta Iivonen, ylioppilas Adele Kotsalo, opiskelija Janniina Leinonen, säveltäjä ja äänisuunnittelija Viljami Mehto, lentokoneasentaja ja prosessinhoitaja Jani Mäki, eläkeläinen Kalevi Pellinen ja asiantuntijaoperaattori Antti Sinisaari.

Listalla on paljon nuoria. Yhdeksästä uudesta ehdokkaasta kolme on 40-vuotiaita tai sitä vanhempia. 19-vuotias Hamarin Purjehtijoiden kommodori Adele Kotsalo on listan nuorin ja vain vuoden häntä vanhempi on Janniina Leinonen. Listalta löytyy myös huippu-urheilija Antti Sinisaari. Hän on paraurheilija ja Suomen maajoukkueen kapteeni pyörätuolirugbyssa.

Ehdokasmäärä on puolueen kaikkien aikojen suurin Porvoossa. Edellinen ennätys oli vuosien 2004 ja 2012 vaalien 17 ehdokasta. Se on ylittynyt jo kolmanneksella, sillä tähän mennessä ehdokkaita on julkistettu 23.

Ehdokasasettelua täydennetään edelleen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut