Porvoolaislaulaja yllätti Irinan suorassa radio-ohjelmassa tämän omalla laululla – katso video täältä!

Suomipopin illan Juho Keskitalo yllätti Irinan tuomalla tämän vanhan bändin studioon. Diana Anttila

Inka Töyrylä

Porvoolainen laulaja-tanssija Diana Anttila koki yhden elämänsä innostavimmista hetkistä reilu viikko sitten päästessään laulamaan idolilleen Irinalle Radio Suomipopin studiolla.

– Se oli maailman mahtavinta ja jännittävintä! Irina on yksi suurimmista idoleistani ja erityisen jännittävää tästä teki se, että hän on kulkenut sen saman reitin, mitä minä kuljen nyt, Anttila kertoo.

Anttila laulaa tällä hetkellä Playa-yhtyeessä, jossa Irina oli mukana vuodesta 1998 alkaen kuuden vuoden ajan ennen soolouraansa. Irina kiersi Playan kanssa ympäri Suomea, keikkoja kertyi viitisensataa.

Idea esitykseen tuli Radio Suomipopin Juho Keskitalolta, jonka haastateltavana Irina oli.

– Irina puhuu usein haastatteluissa Playasta ja siitä, mistä hän on aloittanut uransa. Juho keksi, että yllätetään Irina ja soitti meille, Anttila kertoo.

Suorassa lähetyksessä Keskitalo johdatteli Irinan muistelemaan Playaa, jolloin bändi yllättäen saapui paikalle. Alkuperäisestä, Irinan aikaisesta bändistä mukana ovat yhä Ado Gaco ja Michael Goodman, ja kohtaaminen oli lämmin.

Jännittävintä oli, että Irina on kulkenut sen saman reitin, mitä minä kuljen nyt.

Diana Anttila

– Se oli täydellinen yllätys Irinalle! Se oli niin hauskaa. Olimme komerossa piilossa, kun Irina tuli studiolle, ettei hän näkisi meitä liian aikaisin, Anttila kertoo.

Diana Anttila esitti Irinalle Playan kanssa tämän oman kappaleen Haluun olla yksin.

– Se oli todella jännittävää ja niin hienoa! Hän istui kolmen metrin päästä ja katsoi suoraan silmiin kun lauloin hänelle. Suorassa lähetyksessä oli onnistuttava kerralla, Anttila kertaa kokemusta.

Kohtaaminen idolin kanssa oli lämmin ja mieleen painuva.

– Saimme tosi hyvää palautetta. Irina sanoi, että hänet on usein yllätetty, mutta nyt hän yllättyi oikein kunnolla ja oli vähän liikuttunutkin, Anttila kertoo.

Playa on kiertänyt parikymmentä vuotta ympäri Suomea viihdyttämässä juhlakansaa ja tekee feat-kappaleita uusien artistien kanssa uudenlaisella twistillä.

– Olen laulanut Playassa nuorempana kolmisen vuotta, mutta sitten tein uraa tanssijana. Nyt olen tehnyt paluun Playaan. Heti kun keikoille taas pääsee, lähdemme liikkeelle, Anttila kertoo.

– Olemme alkaneet tehdä Playan kanssa nyt omaa tuotantoa, muutama sinkku on jo Spotifyssä. Työstämme uusia biisejä ja seuraavaksi on tulossa kesämusaa, Anttila jatkaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut