Pukkilan kunta tarjoaa nuorille kesätyöpaikkoja ja tukee yrityksiä palkkakustannuksissa

Pukkilan kunta työllistää nuoria kesäksi. Myös yritykset voivat hakea tukea nuorten palkkakustannuksiin. Arkisto/Tanja Kuisma

Pukkilan kunta aikoo työllistää 21 nuorta ensi kesäksi. Lisäksi kunta tukee työnantajia palkkaamaan 24 pukkilalaista nuorta osallistumalla palkkakustannuksiin.

Kunta tarjoaa vuosina 2001 - 2005 syntyneille nuorille kesätyöpaikkoja kunnan palveluihin. Nuoria työllistetään kesä-heinäkuun ajalle keittiö- ja siivoustyöhön, leiri- ja uimakoulujen apuohjaajiksi, senioreiden asumispalveluihin, päiväkotiin, Galleria Koivulinnaan ja puistotöihin, kunta tiedottaa.

Kunta maksaa kuukauden pestistä nuorille 800 euroa.

Yritys, yhteisö tai kotitalous voi hakea tukea pukkilalaisen nuoren kesätyöllistämiseksi 300 euroa kuukaudessa nuorta kohden.

Yksi työnantaja voi saada tukea enintään kahden pukkilalaisen nuoren työllistämiseksi. Saman kesän aikana kunnan kesätöihin palkattua nuorta ei voi palkata myös kunnan tuella töihin.

Työnantajat hankkivat itse työntekijän ja nuoria aktivoidaan ottamaan suoraan kontaktia yrityksiin. Työnantajat, jotka ovat kiinnostuneita palkkaamaan nuoria kesätöihin, voivat ilmoittaa nuorille tarkoitetut kesätyöpaikat kunnan kotisivulle ilmoittamalla työpaikan tiedot kotisivut@pukkila.fi osoitteeseen.

Kesätyöpaikat ja työnantajien tuet ovat haettavina ajalla 1. - 31.3. Tarvittava hakumateriaali nuorille löytyy www.pukkila.fi etusivulta kohdasta ”Avoimet työpaikat”. Työnantajien hakumateriaali löytyy kotisivujen kohdasta Palvelut/Työllisyys.

Kunnan mukaan koronatilanne voi kuitenkin vaikuttaa kesätöiden toteutumiseen. Koronatilanteesta johtuen voidaan kesätyöt joutua perumaan tai vähentämään paikkoja, kunta tiedottaa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut