Koronarokotusten hankinta ensi viikolla Porvoon sote-lautakunnassa – "...erilaisin sopimusjärjestelyin yhteistyötä myös yksityisten kanssa"

Porvoossa päätettäneen ensi viikolla koronarokottamiseen liittyvästän kaupungin yhteistyöstä yksityisten toimijoiden kanssa. Kuvituskuva. Outi Paappanen

Porvoon sosiaali- ja terveyslautakunta tekee päätöksen koronarokotuspalvelun hankinnasta ylimääräisessä kokouksessaan 3. maaliskuuta, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

– Rokotusten saatavuus kevään aikana on vielä hyvin epävarmaa, eikä aikatauluista tai määristä ole tarkempaa tietoa. Pyrimme erilaisin sopimusjärjestelyin mahdollistamaan yhteistyön myös yksityisten toimijoiden kanssa, sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen kertoo.

Porvoon kaupungilla on sopimuksia rokottajien vuokrauksesta. Lautakunta päättää nyt isompien rokotusmäärien siirtämisestä yksityisten kumppaneiden rokotettavaksi, jos Porvooseen saapuvat rokotemäärät kevään aikana kasvavat.

Kumppanien valinnasta kaupunki kertoo tiedottavansa tarkemmin lautakunnan kokouksen jälkeen.

– Tämän lisäksi valmisteilla on vielä kolmas kilpailutus, jolla pyrimme hakemaan yksityisiä kumppaneita rokottamaan yhteistyössä kaupungin kanssa kaupungin osoittamissa tiloissa, Silvennoinen kertoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut