Kaupunki myöntää avustuksia taide- kulttuuri ja liikuntajärjestöille, myös talkoo ja yksityistieavustukset tulevat pian hakuun

Avustuksia myönnetään esimerkiksi taide- kulttuuri ja liikuntajärjestöille. Erityisesti huomioidaan Porvoo 675 -juhlavuoteen liittyvät hankkeet. Laura Heino

Porvoon kaupungin avustusten hakuaika alkaa maanantaina 1. maaliskuuta. Kaupunki myöntää erilaisia avustuksia yhdistyksille, järjestöille, yhteisöille ja yksityishenkilöille.

Avustuksia on aikaa hakea maaliskuun viimeiseen päivään kello 15 asti.

Korona-avustuksia voidaan myöntää harkinnanvaraisesti yleishyödyllisille, paikallisille taide-, kulttuuri- ja liikuntajärjestöille sekä taiteen perusopetuksen toimijoille.

Lisäksi nyt voi hakea tavanomaisia kulttuuritoiminnan avustuksia, jotka on tarkoitettu Porvoossa toimiville yhdistyksille, ryhmille, yksityishenkilöille, ammattitaiteilijoille, käsityöläisille, orkestereille, kuoroille sekä museoille. Avustuksia myönnettäessä huomioidaan erityisesti Porvoo 675 -juhlavuoteen liittyviä hankkeita.

Nuorille suuntautuviin paikallisiin hankkeisiin ja kehittämistoimintaan voi hakea nuorisotoiminnan avustuksia. Näiden lisäksi nuorisoryhmät ja yksittäiset nuoret voivat hakea ympäri vuoden nuorten toimintarahaa.

Lisäksi nyt ovat haussa liikuntatoiminnan avustukset sekä kuntalaisten terveyttä ja hyvinvointia edistävään toimintaan tarkoitetut sosiaali- ja terveystoimen avustukset.

Porvoolaisten työttömien, erityisesti nuorten ja pitkäaikaistyöttömien työllistymistä edistävät hankkeet voivat hakea erillistä työllisyyshankkeiden avustusta.

Haussa ovat myös yksityisteiden kunnossapitoon ja perusparantamiseen tarkoitetut yksityistieavustukset sekä talkootoiminnan tuki, jota voivat hakea esimerkiksi asukasyhdistykset, järjestöt ja taloyhtiöt lähiympäristön kunnostamista varten.

Avustuksia haetaan sähköisesti ja korona-avustuksia haetaan erillisellä lomakkeella. Tukea hakemusten tekoon saa kaupungin asiakaspalvelupiste Kompassista.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut