Näköislehdessä tänään | Syömishäiriön asettamat aikataulut määrittävät koko elämää

Terveys: Syömishäiriöön sairastuneen elämä on täynnä aikatauluja. Sairaus määrittää ihmissuhteita, työntekoa, opiskelua ja harrastuksia. Kirsti Sippel, 28, sovitteli joka aamu päivän kulkuun jumpat, syömiset ja opiskelut. Lina Kuusisto, 26, kertoo, että hänen itselleen asettamansa säännöt tiukkenivat sairauden edetessä. Sippel ja Kuusisto ovat toipuneet ja pitävät nyt Ruokarauha-podcastia.

Ajassa: Yuki Aben huonekalut ravistelevat käsitystä tylsistä julkisen tilan kalusteista. Vuoden kalustesuunnittelijaksi valittu Abe lähtee käytännöllisyydestä, mutta toteutus on luova: nojatuoli voi muistuttaa kukkaa ja sohva saada innoituksensa ilotulituksesta.

Historia: Suomen ilmatilan loukkaukset ovat nykyisin aina uutisia, mutta kylmän sodan aikana sekä itä että länsi lensivät ilmatilassamme yhtenään. Ilmatilaloukkauksia kertyi satoja.

Kulttuuri: Niko Rantsi lta on julkaistu uusi dekkari. Keskusrikospoliisissa työskentelevä Rantsi kertoo haastattelussa, että uusi kirja on hatunnosto virkapukuisille poliiseille.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja ensimmäisen kuukauden ajan neljällä eurolla. Kokeile kuukausi!

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut