Mathias Kivikoskesta tulee uusi Varuboden-Oslan toimitusjohtaja

Osuuskauppa Varuboden-Oslan hallitus on valinnut KTM Mathias Kivikosken (47) uudeksi toimitusjohtajaksi.

Kivikoskella on laaja kokemus kaupan alalta. Hän on toiminut alalla 20 vuotta ja tulee VBO:lle Tokmanni Oy:stä, jossa on viimeksi toiminut myynti- ja markkinointijohtajana. Hän on myös työskennellyt pitkään Lidl-ketjussa sekä Suomessa että Ruotsissa, VBO tiedottaa.

Kivikoski aloittaa uudessa tehtävässään 8.4.2021.

– Olen erittäin iloinen ja innostunut aloittamaan VBO:n toimitusjohtajan tehtävässä. Osuuskauppa on tehnyt loistavaa työtä Hannu Krookin johdolla, ja odotan innolla pääseväni aloittamaan työt huhtikuussa. Alue on minulle erittäin tuttu, ja on myös mukavaa päästä aidosti kaksikieliseen toimintaympäristöön töihin, Kivikoski sanoo.

Varuboden-Osla sai suuren määrän laadukkaita hakemuksia, jotka edustivat laajasti eri toimialoja, Varuboden-Oslan hallituksen puheenjohtaja Arto Nurmi-Aro kertoo yhtiön tiedotteessa.

– Mathiaksella on pitkäaikainen ja vankka liikkeenjohtokokemus sekä vahva vähittäiskaupan osaaminen Suomesta ja Ruotsista. Hän on tottunut johtamaan isompia organisaatioita ja täten hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Hän on myös selvästi joukkuepelaaja, jolla on hyvät sosiaaliset taidot.

VBO:lla on yhtiön tiedotteen mukaan selkeä strateginen tahtotila olla hyvä työnantaja ja arvojen mukainen osuuskauppa omistajilleen ja asiakkailleen.

– Uskomme vahvasti, että Mathias on oikea henkilö johtamaan VBO:ta tulevaisuuteen, Nurmi-Aro sanoo tiedotteessa.

Edellinen toimitusjohtaja Hannu Krook siirtyi tammikuun alusta SOK:n pääjohtajaksi.

– Olemme erittäin kiitollisia siitä panoksesta ja tuloksesta, jonka VBO saavutti Hannu Krookin toimitusjohtajuuden aikana. Olemme samalla ylpeitä siitä, että meidän toimitusjohtajamme valittiin SOK:n pääjohtajaksi, vaikka meille jäi isot saappaat täytettäväksi. Hannu oli myös hyvin pidetty koko henkilöstössä ja hallinnossa, Arto Nurmi-Aro sanoo.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut