Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Askolan yläkoulu siirtyy ensi maanantaina etäopetukseen – kirjastot suljetaan, mutta varatun aineiston voi noutaa

Yläkoulun yleisopetus siirtyy etäopetukseen, Askolan kunta tiedottaa.

Perusopetuksen 7.- 9. luokkalaiset siirtyvät etäopetukseen 8. – 28. maaliskuuta ja etäopetuksessa olevilla oppilailla on oikeus maksuttomaan kouluateriaan.

Askolan koulu tiedottaa asiasta huoltajille Wilman kautta. Lähiopetuksessa jatkavat edelleen kuten tähänkin asti erityisen tuen päätöksen saaneet 7.- 9. luokkien oppilaat. Lähiopetuksessa jatkavat edelleen kuten tähänkin asti alakoulujen ja esiopetuksen oppilaat.

Lukiolaiset ovat jo siirtyneet etäopetukseen maaliskuun ajaksi.

Askolan kirjasto on suljettu 8. – 28.3.2021 välisenä aikana kunnan johtoryhmän päätöksellä.

Pääkirjastossa ja Monninkylän kirjastossa voi käydä ainoastaan noutamassa ennalta varatut aineistot seuraavina aikoina:

Askolan pääkirjasto: maanantaina kello 12–15, keskiviikkona 16–19, torstaina 12–15 ja perjantaina 12–15.

Monninkylän kirjastosta voi noutaa aineistot maanantaina kello 10–13 ja tiistaina 16–19.

Kirjaston ovet ovat lukossa. Sisään pääsee pääkirjastoon soittamalla yläoven ovikelloa ja Monninkylässä koputtamalla ovelle.

Kunta muistuttaa tiedotteessaan, että vain varausten nouto, itsepalvelulainaus lainausautomaatilla ja palautukset ovat sallittuja. Palautukset voi jättää myös palautuslaatikkoon, josta ne kirjataan palautetuksi seuraavana aukiolopäivänä.

Kirjastossa voi asioida ainoastaan rajatulla alueella ja muut tilat ovat suljettu asiakkailta.

Askolassa voidaan järjestää alle 12-vuotiaiden ja nuorempien, vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneiden, harrastustoimintaa alle 10 hengen pienryhmille sisätiloissa.

Suurissa liikuntasaleissa ja muissa suurissa tiloissa voi samanaikaisesti toimia erillisiä 10 hengen ryhmiä, mikäli ryhmien välille ei synny tosiasiallista kontaktia. Harrastustoiminnan tulee pääsääntöisesti kohdentua alle 10 hengen pienryhmille ja noudattaa voimassa olevia turvallisuusohjeita, kunta tiedottaa.