Taloyhtiöiden asukkaille ja päättäjille on keväällä tarjolla energiatehokkuutta käsitteleviä webinaareja

Kuvituskuva. Tanja Kuisma

Energiansäästö ja energian tehokas käyttö ovat fiksuja ratkaisuja karsia ylimääräisiä kustannuksia. Energiatehokkuuteen panostaminen on asiasta tiedottavan Porvoon Energian mukaan myös tehokkaimpia käytössä olevia keinoja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen.

Alueellinen energianeuvonta järjestää taloyhtiöiden hallituksille ja asukkaille kevään 2021 aikana webinaareja energiatehokkuusaiheista.

Mukaan voi ilmoittautua ottamalla yhteyttä paikalliseen energianeuvontaan energianeuvonta@ramboll.fi, josta saat lisätietoja motiva.fi-verkkosivujen lisäksi.

Seuraava energiansäästöwebinaari 30. maaliskuuta koskee energiaremontteja taloyhtiössä ja 13. huhtikuuta puhutaan korjausrakentamisesta ja energiatehokkuudesta.

28.4 Energiatehokas taloyhtiö on aiheena 28. huhtikuuta ja aurinkosähkö taloyhtiössä – meistäkö energiantuottajia on aiheena 5. toukokuuta.

Energiaviraston rahoittamaa alueellista energianeuvontaa toteuttaa Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä ja Kymenlaaksossa Ramboll Finland. Motiva koordinoi kampanjan valtakunnallisia toimia.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut