Näköislehdessä tänään | Diilissä kisaava Jenni Pirhonen sai halutun työn lentoasemalla – "Olen usein hakenut itseäni isompiin pesteihin"

Henkilö: Diili-ohjelmassa kilpaileva Jenni Pirhonen on edennyt johtajaksi töitä tekemällä. Hän johtaa 18 ravintolaa Helsinki-Vantaan lentokentällä. Koronapandemian vuoksi vain yksi ravintoloista on auki.

– Moni asia urallani on tapahtunut sattumalta, mutta toisaalta minulla on aina ollut vahva visio siitä, mitä haluan seuraavaksi. Olen usein hakenut itseäni isompiin pesteihin luottaen omaan mukautumiskykyyni sekä siihen, että sen mitä en vielä osaa opettelen.

Henkilö: Startup-sijoittajana, hallitusammattilaisena ja tietokirjailijana tunnettu Kim Väisänen ottaisi käyttöön työaikapankin – välillä tehtäisiin pitkiä päiviä, ja kun työtä on vähemmän, lomaillaan.

Käsityöt: Neulesuunnittelija Johanna Ärjen ensimmäinen neuleohjekirja Onnensäikeitä sai niin suuren suosion, että kirja myytiin oitis loppuun. Uutta painosta odotetaan jo.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut