Loviisan asuntomessualueen halvin merenrantatontti 81 500 euroa – hakuaikaa vappuaattoon saakka

Havainnekuva Loviisan tulevalta Asuntomessualueelta. Asuntomessut

Loviisan kaupunki myy Kuningattarenrannan merenrantatontteja pääkaupunkiseutulaisittain edulliselta näyttävään hintaan.

Vuoden 2023 asuntomessualueelta saa edullisimman omarantaisen omakotitontin saa 81 500 eurolla. Tontille saa rakentaa 150-neliöisen kaksikerroksisen omakotitalon.

Kallein omarantainen tontti maksaa 135 000 euroa. Tälle tontille on mahdollista rakentaa myös rantasauna.

Loviisan Asuntomessujen projektipäällikön Niina Okkosen mukaan tontit ovat herättäneet eniten kiinnostusta pääkaupunkilaisissa perheissä.

– Tontit on hinnoiteltu markkinahintaan. Olemme halunneet hinnoitella ne houkutteleviksi pääkaupunkiseutulaisille, mutta mahdolliseksi myös loviisalaisille itselleen, Okkonen sanoo asuntomessujen tiedotteessa.

Loviisan messualueelta on haettavana 16 pientalotonttia, yhdeksän kelluvan talon tonttia, yksi ryhmärakentamisen tontti sekä rivitalo- ja kerrostalotontteja.

Suomen Asuntomessujen projektijohtajan Timo Koskisen mukaan Loviisan Asuntomessujen kelluvat talot tuovat kiinnostavan lisän kotimaisen asumisen kirjoon.

Kelluva omakotitalo voi olla maksimissaan 170-neliöinen. Jokaisen talon yhteydessä on oma venepaikka. Kelluvat talot rakennetaan valmiiksi maalla ja nostetaan paikalleen.

Loviisan tonttihaku päättyy 30.4. Suomen Asuntomessujen ja Loviisan kaupungin muodostama messuhankkeen laaturyhmä tekee valinnat saapuneiden hakemusten ja määritettyjen kriteerien perusteella.

Lue lisää: Asuntomessualueen tonttien haku avautui Loviisassa – teemoissa mukana etätyö, valaistus ja meri

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut