Metropoliin kotiutunut kontrabasisti Porvoo Jazz klubilla – Kaisa ´s Machinen konsertti striimataan Magnusborgista

New Yorkissa uraansa luovan Kaisa Mäensivun Kaisa’s Machine esintyy torstaina Porvoo Jazz Klubilla. Yhtyeen esiintyminen striimataan yleisölle Magnusborgin studioilta. Pietari Purovaara

Fyysinen kokoontuminen jazz-klubeille on nyt mahdotonta, mutta Porvoo Jazz Klubi tarjoaa striimikonsertin Magnusborgin studioilta torstaina 11. maaliskuuta kello 20.

Lavalle nousee New Yorkissa uraansa rakentavan naisbasistin Kaisa Mäensivun projekti Kaisa's Machine.

Jazz Klubin tiedotteen mukaan miljoonametropoliin kotiutunut kontrabasisti esiintyy oman yhtyeensä lisäksi lukuisissa kokoonpanoissa niin Suomessa kuin maailmalla.

Mäensivun ensimmäinen oma albumi oli vuonna 2017 ilmestynyt Kaisa’s Machine -yhtyeen kanssa äänitetty In the Key of K. Flame Jazz Records on juuri julkaissut yhtyeen uunituoreen EP:n Hand Picked.

Yhtyeessä soittavat Mäensivun lisäksi Mikael Myrskog, piano, Max Zenger, saksofoni ja Joe Peri, rummut.

Porvoo Jazz Klubin livekonsertti on interaktiivinen ja siihen voi osallistua chatin kautta. Konsertti on katsottavissa striimauksen jälkeen vielä seitsemän päivän ajan.

Tuottaja Elina Brooksin mukaan striimimuodossa järjestetään ainakin vielä seuraava klubi 26.3., jonka esiintyjänä on Antti Lötjönen Quintet East. 23.4. sovitun Pope Puolitaival Nordic4:n konsertin suhteen Brooks jännittää, olisiko fyysinen kokoontuminen jo mahdollinen.

– Katsotaan milloin saataisiin järjestää taas yleisölle konsertteja. Sitä odotamme innolla. Mutta onneksi pystymme tarjoamaan musiikkia tässäkin muodossa. Yleisöä näihinkin (striimeihin) on alkanut osallistua ihan kohtuullisesti, Brooks arvioi.

Pääsylippuja virtuaaliklubille voi hankkia tästä.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut