Pukkilan valtuustoon pyrkii 33 henkilöä, perussuomalaisilla on pisin ehdokaslista – Eino Saarikko ei ole enää ehdolla

Viime huhtikuussa 80 vuotta täyttänyt Eino Saarikko päätti yli 50 vuoden jälkeen, ettei ole enää ehdolla valtuustoon. arkisto/Janne Kallio

Tanja Kuisma

Pukkilassa on kuntavaaleissa ehdolla kaikkiaan 33 ehdokasta, mutta Suomen pisimmän valtuutetun uran vuodesta 1969 lähtien tehnyt valtuuston puheenjohtaja Eino Saarikko ei ole enää ehdolla.

Ylivoimaisesti pisin lista on perussuomalaisilla, joilla on 11 ehdokasta. Keskustalla ja Kokoomuksella on kummallakin yhdeksän ehdokkaan lista tavoittelemassa paikkaa. Valtuustoon valitaan 17 henkilöä.

Keskustan ehdokkaina ovat eläkeläinen Leena Clewer, yrittäjä Markus Kalliokivi, myyjä Roosa Lehtimäki, farmaseutti Kaisu Levälampi, maanviljelijä Anni Nikula, maatalousyrittäjä Samu Ovaska, eläkeläinen Matti Pirhonen, autonkuljettaja Esa Seppälä ja pääsihteeri Terhi Tikkala.

Kokoomuksen ehdokkaat ovat lakimies Juha Myllyoja, yrittäjä Juha Ahola, maanviljelijä Robert Almiala, kotiäiti Enni Averi, lakimies Rami Hovi, myyntiedustaja Toivo Koski, hoitotyön esimies Jyrki Loijas, sairaanhoitaja Tiina Malmbäck ja talonrakentaja Kimmo Mikkola.

Kristillisdemokraattien ehdokas on opettaja ja pastori Kari Koskinen. Vihreiden ehdokkaina ovat toimitusjohtaja Minna Järvenpää, koulunkäynninohjaaja Satu-Kirsi Salmela ja hitsaaja Anssi Tuomisto.

Perussuomalaisten ehdokkaat ovat yrittäjä Nina Alaranta, nuoriso-ohjaaja Sami Harju, yrittäjä Marko Haverinen, kaivinkoneen kuljettaja Markku Laakso, kapteeni (evp) Matti Puha, kiinteistönvälittäjä Lennu Sajomaa, filosofian ylioppilas Kai Salminen, LVI-huoltomies Kimmo Sihlman, työnjohtaja Aarne Toukola, LVI-asentaja Konsta Toukola ja varastotyöntekijä Sari Toukola.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut