Myrskylässä on 54 henkilöä ehdolla kuntavaaleissa – ehdokkaista liki puolet on kokoomuksen listalta

Kuntavaalien äänestyspäivä on 13. kesäkuuta. Myrskylässä ehdokkaaksi lähti tähän saakka 40 henkilöä. Kuvituskuva. Arkisto/Katja Juurikko

Tanja Kuisma

Myrskylässä on 54 ehdokasta kuntavaaleissa. Vihreiden ehdokkaita ovat nuoriso-ohjaaja Eeva Hava, maanviljelijä Verena Morgenstern, yrittäjä Teemu Ojanne ja sairaanhoitaja Ida Puikkonen. SDP:n ehdokkaita ovat kokki ja kosmetologi Tiia Anttila, opiskelija Sirpa Kurki, luokanopettaja ja eläkeläinen Soile Niittymäki ja yrittäjä Jari Rantanen.

Kokoomuksen ehdokkaita ovat sähköasentaja Kim Forssell, jäähdytyslaitasentaja Tuure Fyhr, hallintopäällikkö Marjut Helske, metsäasiantuntija Antti Hämäläinen, palveluesimies Irmeli Hämäläinen, hieroja Lasse Juusela, lähihoitaja Tuula Kaarakainen, eläkeläinen Hannele Käenaho-Virtala, sairaanhoitaja/lehtori Satu Lindgren, koulunkäynninohjaaja Marja Lähdemäki, toimistosihteeri Sirpa Mäenpää, opiskelija Elmeri Nieminen, tietoturvavastaava Eero Pesola, aliupseeri Jussi Salminen, projektipäällikkö Pertti Santala, yrittäjä Sebastian Schneider, maanrakentaja Saku Sjöblom, maanviljelijä Kaj Sjölund, mekaanikko Tuomo Vehnilä, korjaamopäällikkö Antti Vesanen, insinööri Iiro Vilkman, kotiäiti Mirva Vilonen, kuljettaja Tomi Vilonen, autonkuljettaja Juho Viren, ja kätilö ja yrittäjä Salla Westman.

Perussuomalaisten ehdokkaat ovat yrittäjä Bror Helenius, sähköasentaja Tuukka Jordberg ja eläkeläinen Päivi Votkin.

RKP:n ehdokkaita ovat yrittäjä Jesse Mårtensson eläkeläinen Sten Lindgren, taloustieteen maisteri Eeva Hagberg-Puikkonen, koulunkäynninohjaaja Katarina Nikkanen ja sihteeri Mikaela Fabritius.

Keskustan ehdokkaita ovat yrittäjä Aku Eronen, sähköasentaja Niko Fabritius, maanviljelijä Kristian Forsman, varastoesimies Aki Henriksson, yrittäjä Sari Kauppinen, lomituspalveluohjaaja Ulla Kepenek, yrittäjä Lilia Leps, toimialapäällikkö Mika Lindqvist, maatalousyrittäjä Sanna Malin, maa- ja metsätalousyrittäjä Elmeri Nieminen, metsätalousyrittäjä ja eläkeläinen Henrik Sjölund, tilipalveluasiantuntija Sirkku Uljas ja yrittäjä ja kotiäiti Jenna Yrjas.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut