Porvoonseudun musiikkiopiston YouTube-kanavalla on nautitaan nyt konserteista

suomalainen barokkiorkesteri FiBO ja Bravade-nokkahuilukvartetti vievät kuulijat aikamatkalle 1500–1700-lukujen Italiaan ja Saksaan. Juuso Westerlund

Porvoo

Porvoon kaupungin kotisivuilla ja Porvoonseudun musiikkiopiston YouTube-kanavalla on mahdollisuus nauttia verkkokonserteista nyt, kun konserttivierailuja ei voida järjestää.

Parhaillaan nähtävillä on konsertti, jossa suomalainen barokkiorkesteri FiBO ja Bravade-nokkahuilukvartetti vievät kuulijat Helsingin Kaapelitehtaan salista aikamatkalle 1500–1700-luvuille renessanssin- ja barokinajan Italiaan ja Saksaan. Välissä käväistään nykyajan Suomessakin ja kuullaan uutta nokkahuilukvartetille sävellettyä musiikkia.

Konsertti tuli esille perjantaina 19. maaliskuuta ja on nähtävillä seitsemän päivän ajan.

Lisäksi 23. maaliskuuta alkaen on nähtävissä seitsemän vuorokauden ajan myös erityisesti senioritoimintaan ja palvelutaloille suunnattu vastaava konsertti.

Molemmat konsertit ovat katsojille maksuttomia.

Konsertti on osa niin sanottujen AUF-kuntien ja kolmen huippuorkesterin kanssa. Porvoon lisäksi mukana ovat Loviisa, Sipoo, Mäntsälä, Pukkila ja Askola. Keskeinen tekijä yhteistyökuviossa on Porvoonseudun musiikkiopisto.

Orkestereista mukana ovat Finnish Baroque Orchestran eli FiBOn lisäksi Avanti sekä UMO Helsinki Jazz Orchestra.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut