Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Antti Lötjösen yhtye esiintyy Porvoon virtuaalisella jazz-klubilla  – mukana Magnusborgissa myös Mikko Innanen ja Verneri Pohjola

Kevään kolmannella striimatulla Porvoo Jazz Klubilla esiintyy perjantai-iltana Antti Lötjönen Quintet East.

Kansainvälisestikin tunnetun kontrabasisti Antti Lötjösen yhtyeen miehistö on muutenkin nimekäs. Solistista voimaa pursuavassa eturivissä musisoivat muun muassa Mikko Innanen ja Verneri Pohjola.

Porvoo Jazz Klubin striimi taltioidaan Magnusborgin studioiden lavalla.

Jazz Klubin tiedotteen mukaan pääasiassa leaderinsa musiikkia soittava Quintet East seilaa vapailla, mutta rytmikkäillä vesillä.

– Tarkkakorvainen löytänee kaikuja myös jazzin perinteestä. Lopputuloksesta saa ja pitää olla montaa mieltä, mutta tylsää tuskin on, tiedotteessa arvioidaan.

Yhtyeen kokoonpano on: Antti Lötjönen, kontrabasso, Joonas Riippa, rummut, Mikko Innanen, altto- baritoni- ja sopraninosaksofoni, Jussi Kannaste, tenorisaksofoni ja Verneri Pohjola, trumpetti ja taskutrumpetti.

Porvoo Jazz Klubi: Antti Lötjönen Quintet East perjantaina 26.3. kello 20 alkaen. Liput ja pääsy konserttiin tästä linkistä.