Mitä tarvitaan kirjan syntymiseen ja tekijäksi kasvamiseen? – Elina Hirvonen kertoo virtuaalivierailulla luovasta työstä

Elina Hirvonen kertoo Porvoon kirjaston virtuaalivierailulla luovasta työstä ja sen vaatimuksista. arkisto/Carl Bergman

Kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvaohjaaja Elina Hirvonen vierailee virtuaalisesti Porvoon pääkirjastossa tiistaina 6.4. kello 18. Virtuaalivierailulla Hirvonen käsittelee omia kokemuksiaan ja näkemyksiään luovan työn tekemisestä.

Tapahtuma on kaupungin tiedotteen mukaan osa valtakunnallista ©-DAY-kampanjaa, jonka tarkoituksena on esitellä luovan työn tekijöitä ja heidän työtään. Jokaisen kirjan takana on tekijä. Heidän työnsä lohduttaa, ilahduttaa, kehittää ja luo hyvinvointia.

Lukemalla voimme matkustaa paikkoihin, joihin emme muuten pääsisi. Mutta mitä tarvitaan kirjan syntymiseen ja tekijäksi kasvamiseen? Mikä mahdollistaa kirjallisuuden tekemisen Suomessa ja miten tekijänoikeudet liittyvät asiaan?

Virtuaalivierailulla kirjailija esiintyy etäyhteyksillä omasta kodistaan käsin. Vierailua voi seurata ilmoittautumalla ennalta mukaan täyttämällä lomake tästä. Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 5.4. kello 15 ja maksimiosallistujamäärä on 60 henkilöä.

Tapahtumapäivänä ilmoittautuneelle lähetetään hyvissä ajoin osallistumisohjeet ja linkki, jonka kautta pääsee seuraamaan vierailua omalta laitteelta käsin.

Tietokoneen käyttö on suositeltavaa, jolloin mitään ohjelmia ei tarvitse ladata. Jos käytetään mobiililaitetta, ennen tapahtumaa ladataan laitteelle GoToMeeting-sovellus. Virtuaalivierailulle osallistuminen on helppoa, ja kuulijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä kirjailijalle.

Tapahtuma on suomenkielinen. Vierailusta ei jää tallennetta.

©-DAY-kampanjan kotisivut: www.cday.fi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut