Porvoon kaupunki jakaa vähävaraisille maskeja Gammelbackassa ja Kevätkummussa

Kuvituskuva. Katja Juurikko/Arkisto

Porvoon kaupunki jakaa kankaisia kasvomaskeja keskiviikosta perjantaihin 7.–9. huhtikuuta Gammelbackassa ja Kevätkummussa. Maskit on tarkoitettu vähävaraisille.

Kasvomaskeja jaetaan ensi viikolla mainittuina päivinä kello 16–18.30 Gammelbackan monitoimitalon pääoven edustalla, Keskusaukio 1 ja Kevätkummussa seurakunnan kerhotilan aulassa, Sammontie 1, toinen kerros. Sisälle otetaan vain yksi asiakas kerrallaan.

Kasvomaskit on tarkoitettu porvoolaisille, joilla ei ole varaa ostaa omia maskeja. Jakelupisteellä ei kysytä rahatilannetta eikä henkilötietoja. Jakelut järjestää Porvoon suomalainen seurakunta.

– Olemme iloisia yhteistyöstä seurakunnan kanssa. Lisäämme yhdessä tietoisuutta kasvomaskin käytön tarpeellisuudesta ja saamme maskeja yhä useamman ihmisen käyttöön, sosiaali- ja terveysjohtaja Ann-Sofie Silvennoinen sanoo kaupungin tiedotteessa.

Vähävaraisille on jaossa maskeja myös asiakaskäyntien yhteydessä Omenamäen palvelukeskuksessa, perhekeskuksessa, aikuissosiaalityössä, nuorten palvelupiste Ohjaamossa sekä nuorisotiloissa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut