Lastaus keskeytetty - rahtialuksen miehistössä neljä tartuntaa Loviisan satamassa

Lady Nolan saapui 1.4. Mäntyluodosta loviisan satamaan Valkossa. Kuvakaappaus/Marinetraffic

Loviisan satamassa olevan alankomaalaisen Lady Nola -nimisen rahtilaivan henkilökunnan keskuudessa on todettu koronavirustartuntoja.

Loviisan satamassa olevassa rahtilaivassa on todettu yhteensä neljä koronavirustartuntaa. Sairastuneet ja altistuneet on eristetty. Aluksella on yhteensä kuuden henkilön miehistö.

– Heidän lisäksi yksi ulkopuolinen on altistunut, ja hänet on määrätty karanteeniin. Hän ei ole loviisalainen, kertoi Loviisan terveyskeskuksen johtava lääkäri Marika Ylärakkola.

Kuivarahtialus saapui Valkoon 1.4. Mäntyluodosta, josta se oli lähtenyt 29.3. Sitä ennen alus oli käynyt Kielin satamassa Saksassa.

Jääkö alus satamaan vai ei, ei Ylärakkola tiedä vielä vastausta. Ylärakkola sanoi tekevänsä päätöksen laivan karanteenista lähiaikoina.

– Asian selvittely on vielä kesken, ja pyörät ovat pyörimässä, mutta selvitämme mahdollisuutta järjestää miehistön jäsenet karanteeniin Loviisassa, Ylärakkola kertoi.

Laivan lastaus on hänen mukaansa keskeytyksissä eikä laivaan päästetä ulkopuolisia. Loviisan satama on suljettu alue, johon ulkopuolisilla ei ole pääsyä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut