Ravintola-annoksia voi taas tilata kotiin Porvoossa – alussa mukana nämä ravintolat

Tilauksia voi tehdä ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti. Kuvituskuva. Arkisto/Ilona Savola Photography 2020

Porvoolaiset yritykset Smaku Events Oy, markkinointitoimisto Haven Porvoo osk sekä kuljetuspalveluyritys Wiigo Oy avaavat viime keväänä toimineen ravintola-annosten verkkokaupan ja kotiinkuljetuspalvelun.

Keskiviikosta 7. huhtikuuta alkaen asiakkaiden on mahdollista tilata sekä annosten kotiinkuljetus että ravintolasta noudettavat take away -annokset yhteisestä verkkokaupasta, Smaku Store & Deliverystä.

Palveluun mukaan lähtevien ravintoloiden annokset julkaistaan verkkokaupassa viikoittain.

Kuljetuspalvelu kuljettaa annokset viikon jokaisena päivänä ravintoloiden aukioloaikojen puitteissa. Tilauksen voi tehdä verkkokaupassa koska tahansa myös etukäteen.

Tällä kertaa palvelussa ei ole erillisiä kuljetusikkunoita, vaan ruokaa voi tilata noudettavaksi tai kuljetettavaksi koska tahansa ravintoloiden aukioloaikoina.

Myöskään kilometrirajoituksia ei enää ole, vaan ruoka toimitetaan asiakkaan haluamaan osoitteeseen, minne asiakas annoksensa haluaakin. Kuljetushinta määräytyy kilometrien mukaan, kuljetuksen hinta on minimissään 9 euroa.

Mukana heti aloitusvaiheessa ovat seuraavat ravintolat: Zum Beispiel, Wanhan Porvoon Glassikko, Ani’s Kioski, Aatos Café, Bosgårdin tilakauppa ja ravintola, Lehtimäen Grilli sekä Thai Street Food Marski.

– Viime keväänä palvelu oli avoinna vain ravintoloiden sulun ajan, mutta tällä kertaa ajatuksena on, että palvelu jäisi pysyvästi porvoolaisten käyttöön myös sulun päätyttyä. Kyseessä on kuitenkin aivan ainutlaatuinen, täysin paikallinen ja ennen kaikkea reilu, yrittäjyyttä tukeva palvelu, Smaku Events Oy:n tuottaja Laura Pulkkinen kertoo tiedotteessa.

Lue myös: Uusi verkkopalvelu tuo ravintolaruuan kotiin – Smaku Store & Delivery käynnistyy

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut